Een kwalitatieve koptelefoon van hoogwaardige materialen met zachte oorkussens en uitstekende noise cancelling: dat is de Bose QuietComfort 45 in een notendop. Dit moet je erover weten.
Lees verder na de advertentie.
Bose QuietComfort 45: dit moet je weten
Wat de ruisonderdrukking (actief en passief) betreft heeft Bose met deze koptelefoon geen moeite om de ANC-toppers van concurrenten bij te houden. Met de speciale ‘Quiet’ en ‘Aware‘ modi kun je instellen wanneer omgevingsgeluid gedempt moeten worden.
Het is zelfs in te stellen dat bepaalde omgevingsgeluiden, zoals sirenes of berichten die in het openbaar vervoer omgeroepen worden, wel doorkomen én in welke mate. Doordat de oorschelpen van zacht en plooivrij leer zijn gemaakt, gebruik je de QuietComfort 45 gerust urenlang achter elkaar.
Bediening met fysieke knoppen
Je bedient de Bose QuietComfort 45 met de fysieke knoppen op de oorschelpen. Pas het volume aan of schakel de spraakassistent op je smartphone in. Via de Bose Music-app stel je de klanken verder precies naar je smaak in, maar beheer je ook de verschillende functies die de draadloze hoofdtelefoon rijk is.

Heb je al Bose-speakers of -soundbars in je huis staan? Met Bose SimpleSync koppel je de koptelefoon met deze apparaten. Bijvoorbeeld als je niemand wil storen terwijl je een serie kijkt.
Zo lang gaat ‘ie mee
Van je muziek geniet je volgens Bose 22 uur lang op een enkele acculading met active noise cancellation ingeschakeld. Daarmee is ‘ie verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Opladen van de QuietComfort 45 gaat via een usb-c-kabeltje. Dat duurt ongeveer 2,5 uur. Met haast leg je hem een kwartiertje aan het stroom en kun je weer 2,5 uur vooruit. Een audiokabel wordt ook meegeleverd, waardoor je gewoon bedraad verder luistert op het moment dat de batterij leeg is.
Prijs en kleuren
Deze draadloze hoofdtelefoon met noise cancellation is verkrijgbaar in zwart, wit of wit. Bij het uitbrengen had de Bose QuietComfort 45 een adviesprijs van 349,95 euro.