Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Cat S60

Cat S60: stevige smartphone met warmtecamera

Je hebt smartphones in alle soorten en maten, maar er zijn er maar weinig zo uniek als de Cat S60. Deze Android-telefoon kan alles wat andere smartphones kunnen, maar beschikt daarnaast over een nagenoeg onverwoestbare behuizing. Een flinke val, bakken met water of andere viezigheid is geen probleem voor de S60.

Bovendien is het toestel achterop voorzien van een warmtecamera. Daarmee kun je gaten in de isolatie in je huis vinden, of andere hittebronnen in je omgeving opspeuren. Daarmee onderscheidt het toestel zich van andere toughphones als de Samsung Galaxy Xcover 4, die het vooral van hun stevigheid moeten hebben. Het Cat-toestel is dankzij zijn camera namelijk ook geschikt voor bouwvakkers en andere ondernemende types.

De Cat S60 in vogelvlucht

De hardware van de Cat S60 is op papier niet heel opvallend. Het scherm, de processor en andere onderdelen wijzen op een echte midrange smartphone. De S60 moet het dan ook vooral hebben van zijn andere features. Welke andere smartphones ken jij met zo’n stevige behuizing?

  • 4,7 inch-scherm met resolutie van 1280 bij 720 pixels
  • 13 megapixel-camera met warmtecamera achterop, 5 megapixelcamera voorop
  • Loopt op Android 6.0 Marshmallow
  • 1,5 GHz octacore-processor (Snapdragon 617), 3GB werkgeheugen
  • 32GB opslagruimte, uitbreidbaar met geheugenkaart
  • Stof- en waterdicht tot een diepte van 5 meter!

Laatste berichten

Sportieve vakantie: de 3 beste stevige smartphones voor onderweg

Sportieve vakantie: de 3 beste stevige smartphones voor onderweg

Nieuws Vind je het heerlijk om tijdens de vakantie het avontuur op te zoeken? Dan heb je een telefoon nodig die tegen een stootje én water kan. Android Planet selecteert de beste stevige smartphones voor onderweg.
Dit zijn de 3 beste kleine Android-smartphones van 2017

Dit zijn de 3 beste kleine Android-smartphones van 2017

Nieuws Het lijkt een haast onomkeerbare trend: smartphones worden alleen maar groter. Gelukkig kun je met een beetje zoeken nog altijd een paar goede, kleinere toestellen vinden. Dit zijn de beste kleine smartphones van 2017.
Eerste indruk: bouwvakkersmartphone CAT S60 met hittecamera

Eerste indruk: bouwvakkersmartphone CAT S60 met hittecamera

Reviews Graafmachinefabrikant Caterpillar maakt sinds enkele jaren ook robuuste smartphones voor op de bouwplaats. De CAT S60 is hun laatste wapenfeit en heeft niet alleen Android Marshmallow, maar ook een heuse hittecamera aan boord.
CAT S60: bouwvakkerstelefoon met Android 6.0 en hittecamera

CAT S60: bouwvakkerstelefoon met Android 6.0 en hittecamera

Nieuws De smartphonetak van de machinefabrikant Caterpillar heeft de CAT S60 gepresenteerd, een robuuste smartphone met Android 6.0. De S60 is bovendien het eerste mobiele toestel met  een ingebouwde hittecamera.
Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app