HTC Wildfire

HTC Wildfire: compacte en simpele Android-smartphone

De HTC Wildfire is een klein en handzaam toestel dat veel Android biedt in een compact formaat. Het 3,2 inch-scherm is aan de kleine kant, maar omdat Sense dusdanig is aangepast is de Wildfire toch goed te gebruiken. Alle Google-apps zoals Gmail en Google Maps zijn aanwezig en de telefoon is met zijn 528 MHz processor snel genoeg om Angry Birds op te spelen.

De 5 megapixel-camera maakt dat je goede foto’s met de Wildfire kunt nemen. Vooral de integratie met de diverse sociale netwerken maakt dat je foto’s en video’s snel met anderen kunt delen. De foto’s zijn ook van een locatie te voorzien met dank aan de ingebouwde GPS-ontvanger. Het interne geheugen is aan de beperkte kant met 512 MB maar dit is uit te breiden door middel van een micro-sd-kaart. Handig als je veel muziek wilt gaan beluisteren, iets wat overigens ook kan met de ingebouwde FM-ontvanger.

Lees verder na de advertentie.

Hieronder lees je opmerkingen uit de belangrijkste reviews die over de HTC Wildfire zijn verschenen.

Tweakers schrijft:

Er zijn maar twee punten waarop de Wildfire de concurrentie moet laten voorgaan: de grafische kracht en de schermresolutie. De chipset mogen we voor een nieuwe smartphone verouderd noemen en ook de resolutie van 320  bij  240 beeldpunten maakt anno 2010 geen goede indruk meer.

Al met al biedt de Wildfire een meer dan aardige prijs-prestatieverhouding, en dat is ook waar het toestel het van moet hebben. Vermoedelijk wordt de belangrijkste concurrent, opmerkelijk genoeg, HTC’s voormalige topmodel: de Hero is sinds zijn release sterk in prijs gedaald en gaat inmiddels ook al voor minder dan 300 euro over de toonbank. De Wildfire moet eind juni in de winkel liggen en het zal ons benieuwen waar het toestel het meest van weg zal hebben: een bosbrand of een nachtkaars.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews HTC Wildfire

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu