De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Huawei Nova 9 SE

1/6

Deze smartphone is gemaakt voor content. Het toestel maakt foto’s in hoge resolutie en kan snelladen. Toch zit er een addertje onder het gras. Hier lees je alles over de Huawei nova 9 SE.

Lees verder na de advertentie.

Hoge resolutie hoofdcamera

Met de Nova 9 SE richt Huawei zich op de gebruiker die graag foto’s en video’s maakt en bekijkt. De smartphone heeft namelijk een 108 megapixel-camera achterop waarmee je in hoge resolutie fotografeert en filmt. Daaronder zit een 8 megapixel ultra groothoeklens waarmee je meer van je omgeving in één beeld vastlegt. De macro en dieptecamera’s zijn ook aanwezig, maar hebben een lagere resolutie van slechts 2 megapixel. 

huawei nova 9se 1

Het scherm van de Nova 9 SE is 6,78 inch groot en heeft een full hd-resolutie. De verversingssnelheid is 90Hz, waardoor bewegingen en animaties er soepeler uitzien dan bij normale schermen. De Huawei Nova 9 SE komt in drie kleuren: zwart, wit en blauw.

Interne hardware

De Nova 9 SE wordt aangestuurd door de Snapdragon 680 die we kennen van de Moto G52. Het is een energie-efficiënte chip die geen 5G ondersteunt, maar prima is voor dagelijks gebruik. De batterij heeft een grootte van 4000 mAh waarmee je bij normaal gebruik prima de dag doorkomt. Is je toestel leeg, dan laad je hem in no-time op. De smartphone kan namelijk tot 67W snelladen. 

huawei nova 9se

De Huawei nova 9 SE heeft geen Google Play services aan boord. Dat houdt in dat er geen applicaties van Google op dit toestel geïnstalleerd staan, waaronder geen Play Store. Je kunt dus geen apps downloaden die je op de gemiddelde Android-smartphone vindt. Voor apps zit je vast aan het (beperkte) aanbod in Huawei’s eigen app-store.

Prijs en beschikbaarheid

De Huawei Nova 9 SE komt in één uitvoering: 8GB werkgeheugen met 128GB aan opslagruimte. Het toestel is niet officieel in Nederland verkrijgbaar, maar een aantal aanbieder bieden de Android-smartphone aan via grijze import. Omgerekend heeft de 9 SE een prijs van zo’n 239 euro.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Huawei Nova 9 SE

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu