Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Huawei P9 Max

Huawei P9 Max
Scherm 6.2 inch
Camera 12 megapixel

Huawei P9 Max: reus onder de smartphones

De Huawei P9 Max is de opvolger van de P8 Max, die in 2015 verscheen. De smartphone is onderdeel van de nieuwe P9-serie van Huawei. De P9 Max valt vooral op door zijn grote QHD-scherm van 6,2 inch met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels.

Daarnaast is de  P9 Max voorzien van een een Kirin 955-chipset, 4GB RAM en 64GB aan opslaggeheugen. Aan de achterkant van het toestel is een dubbele 12 megapixel-camera geplaatst, aan de voorkant is een 8 megapixel-frontcamera aanwezig. De accu heeft een capaciteit van 3000 mAh.

Huawei P9 Max in vogelvlucht

De Huawei P9 Max onderscheidt zich  door het enorme 6,2 inch-scherm. Ook onder de motorkap is de smartphone goed voorzien. Hieronder vind je de belangrijkste features op een rijtje.

  • 6,2 inch-scherm met QHD-resolutie
  • Krachtige Kirin 955-chipset met 4GB RAM
  • 64GB aan opslagruimte aanwezig
  • Dubbele 12 megapixel-camera aan de achterkant

Meer over de smartphone

Met afmetingen van 144,9 bij 72,1 bij 6,4 millimeter is de Huawei P9 Max een enorme  smartphone. Voor het dagelijks gebruik voegt het grote scherm weinig toe, maar het is wel geschikt om video`s mee te bekijken en games te spelen. Aan de achterkant is een dubbele 12 megapixel-camera te vinden. Die maakt schepe foto`s, waarbij je achteraf de focus van het plaatje kunt bijstellen. Daarnaast is de camera waarschijnlijk in staat om 4K-video`s te maken.

huawei p8 max

De Huawei P9 Max draait uit de doos op Android 6.0 (Marshmallow) met daaroverheen de EMUI-skin van Huawei. Deze zware skin verandert veel aan het design van Android, waardoor er weinig van stock-Android over blijft. Zo is er geen app-drawer aanwezig, maar worden icoontjes in mapjes verzameld.  Verder heeft  het toestel een vingerafdrukscanner aan de achterkant. De usb-c-aansluiting zorgt ervoor dat de smartphone snel wordt opgeladen.

De Huawei P9 Max wordt hoogstwaarschijnlijk medio april aangekondigd. Het is echter onduidelijk of en wanneer het toestel in de Benelux verschijnt.  Wanneer er meer bekend is over de prijs en release, dan lees je dat op deze pagina.

Pluspunten P9 Max

  • Groot 6,2 inch-display
  • Dubbele camera aan de achterzijde
  • Voorzien van vlotte specs

Minpunten P9 Max

  • Hoog prijskaartje
  • Accu relatief klein voor schermgrootte
Huawei P9 Max
Welke Huawei P9 Max wil je?
Wij hebben momenteel geen Huawei P9 Max aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Laatste berichten

‘Dit zijn de specs van de Huawei P9, P9 Lite en P9 Max’

‘Dit zijn de specs van de Huawei P9, P9 Lite en P9 Max’

Nieuws Er was al het nodige van de Huawei P9 bekend, nu zijn alle specificaties van het toestel opgedoken. Ook de specs van de P9 Lite en P9 Max zijn gelekt.
‘Ook Huawei maakt meerdere versies van nieuw topmodel’

‘Ook Huawei maakt meerdere versies van nieuw topmodel’

Nieuws Net als concurrent Samsung maakt ook Huawei meerdere versies van zijn aankomende topmodel. Volgens Venturebeat wordt de Huawei P9 in vier varianten uitgebracht, waaronder eentje met een dubbele camera.
Gerucht: Huawei P9 met nieuw design verschijnt in maart

Gerucht: Huawei P9 met nieuw design verschijnt in maart

Nieuws De Huawei P8 werd dit jaar uitgebracht en is in ons land behoorlijk populair. Huawei zou aan een opvolger werken en deze in maart volgend jaar uitbrengen.