De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

LG Optimus L7 II

1/1

LG Optimus L7 II: fraaie middenklasser van LG

De LG Optimus L7 II is een fraai midrange-toestel van LG met een mooi en groot 4,3 inch-scherm waarmee je fijn foto’s, video’s en apps kunt bekijken. Het design van de Optimus L7 II mag er ook zijn: het toestel heeft een geborstelde afwerking, waardoor het lijkt alsof het toestel van metaal is gemaakt. Toch weegt de smartphone door het gebruik van kunststof maar 118 gram.

Vanuit de doos draait het toestel op Android 4.1 (Jelly Bean), al is de smartphone naderhand bijgewerkt naar Android 4.4 (KitKat). Hierdoor is  het LG-toestel up-to-date, waardoor nieuwe apps en toekomstige updates van apps ook prima kunnen werken op de Optimus L7 II. Lees ook over de opvolger van dit toestel, de LG Optimus L9 II.

De LG Optimus L7 II in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De LG Optimus L7 II combineert een fraai design met een lage prijs. Daarnaast is het toestel voorzien van redelijke specificaties. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 4,3 inch-scherm met 800 bij 480 pixels
  • Naderhand bijgewerkt naar Android 4.4 (KitKat)
  • 8 en 0,3 megapixel-camera voor het maken van foto’s
  • 2460 mAh-accu voorziet het toestel van energie

Meer over de LG Optimus L7 II

LG Optimus L7 II

De Optimus L7 II is voorzien van een 1GHz dualcore-processor, 768MB werkgeheugen en 4GB opslagruimte dat met een micro-sd-geheugenkaartje uitbreidbaar is. Het 4,3 inch-scherm heeft een resolutie van 800 bij 480 pixels en door deze resolutie verbruikt de smartphone weinig energie. Toch heeft het toestel een flinke 2460 mAh-accu aan boord, waardoor je gemakkelijk het einde van de dag haalt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een lege accu.

Foto’s en video’s worden geschoten met een 8 megapixel-camera, die fraaie kiekjes maakt. Ook is er een vga-frontcamera aanwezig om te kunnen videobellen en selfies te schieten. De Optimus L7 II maakt deel uit van de populaire Optimus L-lijn, die in Europa populair  is. Mede door de Optimus L-lijn is het marktaandeel van LG in Nederland flink gegroeid.

Hoewel de Optimus L7 II uit de doos op Android 4.1 (Jelly Bean) draait, is het toestel naderhand wel bijgewerkt naar Android 4.4 (KitKat). Hierdoor beschik je over een recentere versie van het mobiele besturingssysteem en dat is wel zo fijn. Over Android heeft LG haar eigen schil gelegd: OptimusUI.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews LG Optimus L7 II

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu