Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

LG Q7

1/4

Pluspunten

  • 5,5 inch-scherm met minimale randen
  • 13 megapixel-camera achterop
  • Vingerafdrukscanner ontgrendelt snel

Minpunten

  • Behuizing is niet glas, maar metaal
  • Niet zo vlot als de LG G7
  • Matige software-ondersteuning

Dit moet je weten over de LG Q7

Op zoek naar een strak design, maar niet bereid om daar de hoofdprijs voor te betalen? Dan kun je de LG Q7 overwegen. Dit toestel heeft een voorkantvullend scherm met minimale randen, maar kost een stuk minder dan de LG G7 ThinQ. De hardware is wat minder vlot, maar het toestel is nog steeds waterdicht en voorzien van leuke extra’s. Zo heeft de Q7 hardware in huis voor uitzonderlijk goede audio.

Veel camera voor minder geld

Terwijl de LG G7 is uitgerust met een dubbele camera, moet de Q7 het met een enkele lens doen van 13 megapixel. De foto’s zijn daardoor iets minder mooi, maar in de praktijk is het verschil waarschijnlijk niet eens zo heel groot. Het toestel is prima geschikt voor familiefoto’s en andere gezellige kiekjes. Voorop zit een selfiecamera van 5 megapixel met groothoeklens. Dat betekent dat je makkelijker een selfie kan maken met een hele groep tegelijk in beeld.

LG Q7 officieel

Hoewel de LG Q7 veel overneemt van zijn grote broer, heeft het toestel op sommige gebieden een streepje voor op zijn concurrenten. Beide smartphones hebben een scherm dat nagenoeg randloos is. Bij de LG G7 zit bovenaan een kleine notch in het beeld. Zo’n inkeping wordt door sommige mensen als storend ervaren, maar is essentieel om de camera en enkele sensoren te plaatsen. Op de Q7 is de notch vervangen door iets grotere bezel, maar stiekem wel een stuk eleganter.

Net als bij de G7 is kunstmatige intelligentie een belangrijk onderdeel van het toestel. Op de zijkant zit een losse knop om de Google Assistant aan te zetten. Druk erop, en de stemgestuurde assistent verschijnt direct in beeld. Ook Google Lens zit in de software van de Q7 verwerkt, waarmee je objecten kunt herkennen als je de camera erop richt.

Deze smartphone koop je als… uitstraling voor jou erg belangrijk is. De LG Q7 heeft de looks van een toptoestel voor een lagere prijs.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews LG Q7

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu