Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

LG Q7

Dit moet je weten over de LG Q7

Op zoek naar een strak design, maar niet bereid om daar de hoofdprijs voor te betalen? Dan kun je de LG Q7 overwegen. Dit toestel heeft een voorkantvullend scherm met minimale randen, maar kost een stuk minder dan de LG G7 ThinQ. De hardware is wat minder vlot, maar het toestel is nog steeds waterdicht en voorzien van leuke extra’s. Zo heeft de Q7 hardware in huis voor uitzonderlijk goede audio.

Pluspunten LG Q7

  • 5,5 inch-scherm met minimale randen
  • 13 megapixel-camera achterop
  • Vingerafdrukscanner ontgrendelt snel

Minpunten LG Q7

  • Behuizing is niet glas, maar metaal
  • Niet zo vlot als de LG G7
  • Matige software-ondersteuning

Veel camera voor minder geld

Terwijl de LG G7 is uitgerust met een dubbele camera, moet de Q7 het met een enkele lens doen van 13 megapixel. De foto’s zijn daardoor iets minder mooi, maar in de praktijk is het verschil waarschijnlijk niet eens zo heel groot. Het toestel is prima geschikt voor familiefoto’s en andere gezellige kiekjes. Voorop zit een selfiecamera van 5 megapixel met groothoeklens. Dat betekent dat je makkelijker een selfie kan maken met een hele groep tegelijk in beeld.

LG Q7 officieel

Hoewel de LG Q7 veel overneemt van zijn grote broer, heeft het toestel op sommige gebieden een streepje voor op zijn concurrenten. Beide smartphones hebben een scherm dat nagenoeg randloos is. Bij de LG G7 zit bovenaan een kleine notch in het beeld. Zo’n inkeping wordt door sommige mensen als storend ervaren, maar is essentieel om de camera en enkele sensoren te plaatsen. Op de Q7 is de notch vervangen door iets grotere bezel, maar stiekem wel een stuk eleganter.

Net als bij de G7 is kunstmatige intelligentie een belangrijk onderdeel van het toestel. Op de zijkant zit een losse knop om de Google Assistant aan te zetten. Druk erop, en de stemgestuurde assistent verschijnt direct in beeld. Ook Google Lens zit in de software van de Q7 verwerkt, waarmee je objecten kunt herkennen als je de camera erop richt.

Deze smartphone koop je als… uitstraling voor jou erg belangrijk is. De LG Q7 heeft de looks van een toptoestel voor een lagere prijs.

LG Q7 prijzen en aanbiedingen

Bekijk hieronder de meest scherpe LG Q7 aanbiedingen van dit moment.

Laatste berichten

LG loopt achter: Android Pie-updates verschijnen pas later in 2019

LG loopt achter: Android Pie-updates verschijnen pas later in 2019

Nieuws Terwijl Samsung, Huawei, OnePlus en anderen al verschillende Android Pie-updates hebben uitgebracht, staat LG nog in de startblokken. Nu blijkt dat de meeste updates van LG nog wel even op zich laten wachten.
Sportieve vakantie: de 3 beste stevige smartphones voor onderweg

Sportieve vakantie: de 3 beste stevige smartphones voor onderweg

Nieuws Vind je het heerlijk om tijdens de vakantie het avontuur op te zoeken? Dan heb je een telefoon nodig die tegen een stootje én water kan. Android Planet selecteert de beste stevige smartphones voor onderweg.
LG brengt betaalbare Q7 van 349 euro uit in Nederland

LG brengt betaalbare Q7 van 349 euro uit in Nederland

Deals De LG Q7, het goedkopere broertje van de G7 ThinQ, is vanaf nu in Nederland verkrijgbaar. Het toestel heeft een groot scherm, redelijk vlotte hardware en adviesprijs van 349 euro. Check hier de beste deals.
LG G7 ThinQ en LG Q7 preview: slimmer, mooier, maar vooral duurder

LG G7 ThinQ en LG Q7 preview: slimmer, mooier, maar vooral duurder

Reviews De LG G7 ThinQ ligt vanaf juni in de winkels en moet zich onderscheiden met een dubbele camera en kunstmatige intelligentie. Ook probeerden we de LG Q7, een goedkope variant met vergelijkbare features.
LG kondigt Q7 met voorkantvullend scherm en groothoeklens aan

LG kondigt Q7 met voorkantvullend scherm en groothoeklens aan

Nieuws LG heeft vandaag de Q7 onthuld. Deze midrange smartphone heeft een voorkantvullend scherm, degelijke interne specificaties en is bovendien stof- en waterdicht.
Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app