Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

LG Wine Smart

LG Wine Smart
Scherm 3.2 inch
Camera 3.15 megapixel

LG Wine Smart: klaptelefoon met Android

De LG Wine Smart is een type telefoon dat  je tegenwoordig niet vaak meer ziet. Deze smartphone heeft namelijk een clamshelldesign, wat betekent dat je het kunt inklappen als je ermee klaar bent. De Wine Smart heeft naast een aanraakgevoelig scherm van 3,2 inch ook traditionele telefoontoetsen voor het bedienen van de interface, het draaien van nummers of het ‘ouderwets’ typen van sms’jes.

Maar vergis je niet, want ondanks het gedateerde design hebben we hier wel te maken met een Android-smartphone. Dat betekent dat je er gewoon apps en games op kunt draaien en gebruik kunt maken van alle functies die Googles besturingssysteem met zich meebrengt. Wel heeft LG de interface van het toestel aangepast, zodat het beter werkt op het piepkleine scherm.

De LG Wine Smart in vogelvlucht

Zoals het een moderne smartphone betaamt, beschikt de LG Wine Smart verder over 4G-ondersteuning, wifi, bluetooth en 4GB aan opslagruimte dat met een micro-sd-kaartje is uit te breiden. De belangrijkste specificaties van het toestel vind je hieronder.

  • Compact 3,2 inch-scherm met 480 bij 320 pixels
  • Bescheiden Snapdragon 210-processor en 1GB aan werkgeheugen
  • 3 megapixel-camera aan de achterkant en vga-frontcamera voor videogesprekken
  • Recente Android-versie met handige toevoegingen

Dit moet je nog meer weten over LGs smartphone

De LG Wine Smart werd aanvankelijk alleen in Zuid-Korea uitgebracht, maar heeft uiteindelijk toch zijn weg naar de Benelux gevonden. Naast het bijzondere clamshelldesign is het toestel ook bescheiden geprijsd. Hij werd in de markt gezet met een prijskaartje van rond de 150 euro, waar je een recente Android-versie, 4G-ondersteuning en redelijke specs voor terugkrijgt.

lg wine smart

De klaptelefoon heeft een klein 3,2 inch-scherm (320 bij 480 pixels) en kan zowel met het touchscreen of de fysieke knoppen worden bediend. De smartphone draait uit de doos op Android 5.1.1 (Lollipop), waarbij LG de interface heeft aangepast met kleinere widgets en minder iconen. Zo is het toestel gemakkelijker te bedienen. Boven het numerieke toetsenbord zijn de bekende Android-knoppen geplaatst.

Verder is de Wine Smart voorzien van een 1,1GHz quadcore-processor (Snapdragon 210), 1GB aan werkgeheugen en 4GB aan opslagruimte. Dat laatste is uitbreidbaar met een micro-sd-kaartje en foto`s worden gemaakt met de 3 megapixel-camera aan de achterkant en vga-frontcamera. De LG Wine Smart krijgt zijn energie van een 1700 mAh-accu.

Pluspunten Wine Smart

  • Handig inklapbaar design
  • Standaard voorzien van Android Lollipop
  • Opslagruimte uitbreidbaar

Minpunten Wine Smart

  • Klein scherm met lage resolutie
  • Bescheiden accu
  • Matige camera's
LG Wine Smart
Welke LG Wine Smart wil je?
Wij hebben momenteel geen LG Wine Smart aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Laatste berichten

Clamshellsmartphone van LG krijgt Nederlandse release

Clamshellsmartphone van LG krijgt Nederlandse release

Nieuws De LG Wine Smart, een clamshellsmartphone met Android 5.1.1, komt toch naar Nederland. Het toestel is binnenkort in ons land beschikbaar voor een prijs van 156 euro.
Clamshellsmartphone met Android 5.1.1 van LG naar Europa – update

Clamshellsmartphone met Android 5.1.1 van LG naar Europa – update

Nieuws De LG Wine Smart, een clamshellsmartphone met Android 5.1.1 die eerder in Zuid-Korea verscheen, wordt ook buiten dat land uitgebracht. Vanaf volgende maand is het toestel verkrijgbaar in onder meer Groot-Brittannië, Frankrijk en Spanje.