De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Clamshellsmartphone van LG krijgt Nederlandse release

Wouter Nijsen
10 december 2015, 18:43
1 min leestijd
Clamshellsmartphone van LG krijgt Nederlandse release

De LG Wine Smart, een clamshellsmartphone met Android 5.1.1, komt toch naar Nederland. Het toestel is binnenkort in ons land beschikbaar voor een prijs van 156 euro.

Lees verder na de advertentie.

LG Wine Smart Nederland

lg wine smart

De LG Wine Smart verscheen al in Zuid-Korea en in augustus werd bekend dat het toestel ook in andere landen zou worden uitgebracht. Opvallend is dat LG Benelux destijds aangaf geen plannen had om de Wine Smart hier  uit te brengen. De fabrikant lijkt op zijn beslissing te zijn teruggekomen, omdat de smartphone nu is verschenen  bij Belsimpel. Het toestel kost los 156 euro en verschijnt in de kleuren blauw en rood.

Kenmerkend aan de LG Wine Smart is het clamshelldesign, iets wat we de laatste jaren  niet vaak meer  zien. De klaptelefoon heeft een klein 3,2 inch-scherm (320 bij 480 pixels) en kan zowel met het touchscreen of de fysieke knoppen worden bediend. De smartphone draait uit de doos op Android 5.1.1 (Lollipop), waarbij LG de interface heeft aangepast met kleinere widgets en minder iconen. Zo is het toestel gemakkelijker te bedienen. Boven het numerieke toetsenbord zijn de bekende Android-knoppen geplaatst.

Bekijk de LG Wine Smart bij Belsimpel

Meer over de LG Wine Smart

Verder is de Wine Smart voorzien van een 1,1GHz quadcore-processor (Snapdragon 210), 1GB aan werkgeheugen en 4GB aan opslagruimte. Dat laatste is uitbreidbaar met een micro-sd-kaartje en foto`s worden gemaakt met de 3 megapixel-camera aan de achterkant en vga-frontcamera. De LG Wine Smart krijgt zijn energie van een 1700 mAh-accu en ook is ondersteuning voor 4G en bluetooth 4.1 aanwezig.

Lees het laatste nieuws over LG

Via: GSMinfo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Wine Smart
LG Wine Smart

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu