Motorola Moto E7

Dit moet je weten over de Motorola Moto E7

De Motorola Moto E7 is een spotgoedkope Android-smartphone met een grote accu, een flink scherm en Android 10. Het is een goedkopere variant van de Moto E7 Plus. Op deze pagina lees je alles over de Moto E7.

Complete specificaties

De Moto E7 is met 119 euro één van de goedkoopste Android-toestellen die je kunt kopen, maar hij biedt toch complete specificaties. Zo heeft hij een grote 4000 mAh-accu die langer dan een dag meegaat. Opladen gaat niet snel (met 10 Watt) maar wel via usb-c. Het toestel draait op een simpele MediaTek-processor, is voorzien van een vingerafdrukscanner en 2GB werkgeheugen. Het opslaggeheugen van 32GB kun je uitbreiden met een micro-sd-kaartje.

Het ontwerp is van plastic en kan volgens Motorola tegen wat water. De Moto E7 is voorzien van een 6,5 inch-scherm met hd-resolutie. Het beeld oogt niet haarscherp, maar wel goed genoeg voor populaire apps. In het scherm zit een inkeping voor de 5 megapixel selfiecamera.

Achterop het toestel is een 48 megapixel camera met nachtmodus geplaatst. Een 2 megapixel macrocamera laat je foto’s van heel dichtbij schieten. Door de lage resolutie zijn deze plaatjes alleen geschikt voor sociale media, en niet voor een canvasdoek.

motorola moto e7 officieel

Weinig updates

De Moto E7 debuteert met Android 10, wat jammer is omdat Android 11 al maanden beschikbaar is. Grote kans dat de nieuwe software helemaal niet naar de smartphone komt. Motorola geeft Moto E-toestellen doorgaans geen versie-update. Dat is een verschil met concurrerende budgetsmartphones, die vaak één update krijgen.

Motorola stelt wel twee jaar beveiligingsupdates beschikbaar voor de Moto E7. Dat is in lijn met Google’s eisen. Op de smartphone is bijna stock-Android geïnstalleerd, zonder visuele veranderingen of extra apps van de fabrikant. Zo blijft de software lekker opgeruimd.

motorola moto e7 renders

Motorola Moto E7 prijs

De Motorola Moto E7 is vanaf sinds begin december 2020 in Nederland te koop voor een adviesprijs van 119 euro. Je kunt het toestel kopen in de kleuren grijs en rood. Voor 149 euro koop je de Motorola Moto E7 Plus, die onder meer een krachtigere processor en grotere accu heeft.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Motorola Moto E7

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu