Goedkope Acer Liquid Z500 vanaf nu verkrijgbaar

acer liquid z500De op 3 september aangekondigde Acer Liquid Z500 is vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland. Je kunt de Liquid Z500 kopen als los toestel voor een adviesprijs van 149 euro, maar ook in combinatie met een abonnement. In het laatste geval betaal je niets voor het toestel en krijg je voor 17 euro per maand een bundel met 150 minuten/sms’jes en 500MB. Voor twee euro meer kun je de belbundel of databundel verdubbelen.

De Z500 is dus een betaalbaar toestel van Acer dat uit de doos draait op een geskinde versie van Android 4.4 (KitKat). De smartphone wordt gekenmerkt door een 5 inch hd-scherm en wordt aangedreven door een 1,3GHz-quadcore-processor. Verder is er 1GB aan werkgeheugen aanwezig en 4GB opslag die met een geheugenkaartje is uit te breiden tot maximaal 32GB.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Acer Liquid Z500 kopen

Wil je de Liquid Z500 kopen, houd er dan wel rekening mee dat het toestel niet over 4G beschikt. Wel aanwezig is een 8 megapixel-camera aan de achterzijde met een ledflitser en een diafragma van f/2.0. De behuizing van de Z500 is behoorlijk dun voor een budgetsmartphone: 8,65 millimeter.

Via onderstaande aanbieders haal je de Liquid Z500 voordelig in huis. Het toestel is beschikbaar in de kleuren zwart, zilver en groen.

Het laatste nieuws over Acer

Hieronder lees je de laatste berichten met betrekking tot Acer. Voor andere smartphones van deze fabrikant kun je terecht op de Acer-toestelpagina.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.