ADV: Etaleer je voetbalkennis met Unibet Football Stats Center

Redactie
16 oktober 2012, 15:13
2 min leestijd

[ADV] Ben jij gek op voetbal? En wil je beter dan je beste vrienden de wedstrijden kunnen voorspellen? Dan is het tijd om de app Football Stats Center te installeren of de mobiele portal van Unibet te bezoeken. Beide bevatten zoveel data, dat je optimaal bent voorbereid op weddenschappen. Jouw favoriete club staat centraal op het Dashboard. Je ziet meteen hoe jouw favoriete clubs presteren in de Primera Divison, de Premier League of één van de andere twaalf Europese topcompetities. Je weet in één oogopslag welke wedstrijden op het programma staan en hoe er in eerdere wedstrijden is gescoord. En je kunt meteen zelf een kansje wagen.

Momenteel zijn 24 Europese topliga’s aanwezig in de app. Voor Nederland zijn dat de Eredivisie, de Eerste Divisie en de Beloften Eredivisie, voor België heb je de keuze uit de Pro League en de EXQI League. Je krijgt analytische data uit de onderlinge duels en spelerstatistieken te zien, zodat iedereen versteld zal staan van jouw voetbalkennis! Via het zijmenu kun je razendsnel wisselen tussen je favoriete liga’s, competities en clubs.

Lees verder na de advertentie.

Unibet Football Stats Center

In het zijmenu krijg je ook op een intelligente manier contextafhankelijke informatie te zien. Je kunt makkelijk meerdere teams, leagues en spelers ‘vastpinnen’ in het favorietenmenu. Wil je een club volgen? Vastpinnen die handel!

Zodra er een sportieve clash op het programma staat pak je Football Stats Center erbij om te kijken wat de professionele kenners zeggen. Je kunt zien of de teams in de laatste tien wedstrijden in vorm waren. De app geeft je de resultaten van eerdere wedstrijden, zodat je de beste uitgangspositie tijdens weddenschappen hebt. Tijdens de wedstrijd heb je ook nog iets aan de Football Stats Center app, want je kunt live volgen wie er heeft gescoord of een hoekschop heeft genomen en hoe het zit met overtredingen, rode en gele kaarten, balbezit en meer.


Downloaden: Football Stats Center (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu