Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

[ADV] LG Optimus 4XHD: LG’s eerste HD quadcore-smartphone

Redactie
13 augustus 2012, 17:41
3 min leestijd
[ADV] LG Optimus 4XHD: LG’s eerste HD quadcore-smartphone
LG introduceert haar eerste HD quadcore-smartphone: LG Optimus 4XHD (advertorial)

(Adv.) LG`s nieuwste Android-toestel is door de snelle quadcore-processor een snelheidsmonster met een 8 megapixelcamera waarmee je mooie en duidelijke foto’s en video’s schiet. Door het grote en heldere 4.7″ scherm is de LG Optimus 4XHD een uitstekende media-smartphone: kleuren van foto’s en video’s worden natuurgetrouw weergegeven en de geoptimaliseerde quadcore-processor en Android 4.0 laten je HD-video’s geen seconde haperen.

De grote schermresolutie smeekt je bijna om de hele dag HD-video’s te bekijken. Video’s worden zonder zwarte randen aan de zijkant weergegeven, waardoor je optimaal van het fantastische 4.7″ scherm profiteert. Met LG`s Media Plex kun je tijdens het afspelen van video de opties Fingertip Seek en Live Zooming gebruiken. Fingertip Seek laat je in een klein schermpje een voorweergave van het door jou geselecteerde moment zien, Live Zooming geeft je de mogelijkheid om tijdens het afspelen van een video op een bepaald punt in te zoomen. Kortom: twee geweldig handige functies als je veel video’s op je LG Optimus 4XHD wilt bekijken.

Lees verder na de advertentie.

LG Optimus 4X HD

Voor de LG Optimus 4XHD is door de geoptimaliseerde processors geen enkele taak teveel. De vier processorkernen schakelen snel naar de juiste snelheid en passen zich automatisch aan je gedrag – snelheid wanneer het nodig is, ietsjes minder als het even kan waardoor je weer extra batterijduur spaart. De LG Optimus 4XHD heeft daarnaast zelfs nog een vijfde, extra zuinige kern die nog zuiniger is als het toestel in de standby-modus staat. Dankzij deze energiebesparende processor gaat de LG Optimus 4XHD veel langer mee dan zijn directe concurrenten. En het helpt natuurlijk dat de supersnelle Optimus 4XHD een zeer grote accu heeft, die op dit moment zelfs de krachtigste accu van alle quadcore-smartphones is.

Hadden we al gezegd dat de LG Optimus 4XHD een gamemonster is? Dankzij de geoptimaliseerde NVIDIA Tegra 3-chipset draaien games als Shadowgun en RipTide GP likkebaardend lekker soepel. De quadcore-processor zorgt ook voor de snelheid van Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Apps starten sneller op en het wisselen tussen actieve apps verloopt sneller dan jij met je ogen kunt knipperen. Hierdoor wordt zelfs jouw honger als veeleisende smartphone-gebruiker gestild. De 1GB aan RAM-geheugen draagt ook bij aan de snelle prestaties van de LG Optimus 4XHD: het geheugen biedt genoeg ruimte om verschillende apps tegelijkertijd te laten draaien zonder dat de smartphone verlangzaamt. Het Android-besturingssysteem Ice Cream Sandwich maakt hier ook goed gebruikt van, waardoor je gemakkelijk tussen het bekijken van een 1080p-video en je Gmail-inbox wisselt.

LG heeft tevens een aantal handige opties aan Android Ice Cream Sandwich toegevoegd. Zo heb je een handige LG Quick Toggle-balk waarmee je snel opties als Wi-Fi, bluetooth en de GPS aan- of uitzet. Deze Quick Toggle-balk is geheel naar je eigen smaak aan te passen: als jij vaak van een eigen Wi-Fi-hotspot gebruikt maakt, kun je daar een speciale toggle voor aanmaken zodat je de hotspot altijd snel kunt activeren. De LG Optimus 4XHD bevat ook LG’s Quick Memo. Met Quick Memo heb je de mogelijkheid om gemakkelijk opmerkingen op schermafbeeldingen of foto`s te maken en deze met anderen te delen. De URL`s in memo`s maken direct verbinding met internetpagina`s en je kunt altijd je aantekeningen opslaan om ze er op een later tijdstip weer bij te pakken.

Dus ren naar de winkel en haal deze superkrachtpatser nog vandaag in huis.

Heeft dit artikel je geholpen?
LG Optimus 4X HD
LG Optimus 4X HD

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu