LG Optimus 4X HD

LG Optimus 4X HD: snelle Android-smartphone met quadcore-processor

De Optimus 4X HD is LG’s eerste smartphone met een quadcore-processor. In combinatie met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) zorgt de hardware voor snelle prestaties en door de accu gaat ‘ie lekker lang mee. Het heldere 4,7 inch-scherm is daarmee uitstekend geschikt voor het bekijken van HD-video’s en het tonen van apps in een flinke grootte, zoals Twitter of de browser.

LG heeft tevens een aantal handige opties aan Android Ice Cream Sandwich toegevoegd. Zo heb je een handige LG Quick Toggle-balk waarmee je snel opties als Wi-Fi, bluetooth en de GPS aan- of uitzet.

Lees verder na de advertentie.

De Quick Toggle-balk is geheel naar je eigen smaak aan te passen: als jij vaak van een eigen wifi-hotspot gebruikt maakt, kun je daar een speciale toggle voor aanmaken zodat je de hotspot altijd snel kunt activeren. De LG Optimus 4X HD heeft een quadcore-processor die is gemaakt door Nvidia en op een kloksnelheid van 1,5GHz draait.

Het toestel is uitgerust met 1GB aan  werkgeheugen en 16GB intern opslaggeheugen en aan de onderkant zijn drie fysieke knoppen te vinden. Het 4,7 inch-scherm heeft een resolutie van 1280 bij 720  pixels. Verder heeft de LG Optimus 4X HD een 8 megapixel camera waarmee 1080p full-hd-video kan worden geschoten en een 1.3 megapixel camera aan de voorkant om mee te videobellen. Het capaciteit  van de batterij is 1.250 mAh.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews LG Optimus 4X HD

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu