LG Optimus 4X HD: snelle Android-smartphone met quadcore-processor

De Optimus 4X HD is LG’s eerste smartphone met een quadcore-processor. In combinatie met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) zorgt de hardware voor snelle prestaties en door de accu gaat ‘ie lekker lang mee. Het heldere 4,7 inch-scherm is daarmee uitstekend geschikt voor het bekijken van HD-video’s en het tonen van apps in een flinke grootte, zoals Twitter of de browser.

LG heeft tevens een aantal handige opties aan Android Ice Cream Sandwich toegevoegd. Zo heb je een handige LG Quick Toggle-balk waarmee je snel opties als Wi-Fi, bluetooth en de GPS aan- of uitzet.

De Quick Toggle-balk is geheel naar je eigen smaak aan te passen: als jij vaak van een eigen wifi-hotspot gebruikt maakt, kun je daar een speciale toggle voor aanmaken zodat je de hotspot altijd snel kunt activeren. De LG Optimus 4X HD heeft een quadcore-processor die is gemaakt door Nvidia en op een kloksnelheid van 1,5GHz draait.

Het toestel is uitgerust met 1GB aan  werkgeheugen en 16GB intern opslaggeheugen en aan de onderkant zijn drie fysieke knoppen te vinden. Het 4,7 inch-scherm heeft een resolutie van 1280 bij 720  pixels. Verder heeft de LG Optimus 4X HD een 8 megapixel camera waarmee 1080p full-hd-video kan worden geschoten en een 1.3 megapixel camera aan de voorkant om mee te videobellen. Het capaciteit  van de batterij is 1.250 mAh.

Pluspunten Optimus 4X HD

  • Mooi en scherp scherm
  • Voorzien van vlotte specificaties
  • Camera schieten uitstekende foto's

Minpunten Optimus 4X HD

  • Kan niet overweg met 4G
  • Draait een oude Android-versie
LG Optimus 4X HD
LG Optimus 4X HD
Welke LG Optimus 4X HD wil je?
Wij hebben momenteel geen LG Optimus 4X HD aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Adventskalender