Android 2.3.4 voor de Samsung Galaxy S II nu te downloaden

Redactie
26 september 2011, 14:45
1 min leestijd
Android 2.3.4 voor de Samsung Galaxy S II nu te downloaden
Android 2.3.4 voor Samsung Galaxy S II nu te downloaden
Android 2.3.4 voor de Samsung Galaxy S II

Samsung heeft de Android 2.3.4 update voor de Galaxy S II vrijgegeven. De Android-update is nu te downloaden via de Kies-software van het bedrijf. Android 2.3.4 lost enkele bugs op en het is nu ook mogelijk om te videobellen via Google Talk. Daarnaast kun je de Samsung Galaxy S II automatisch laten checken of er updates klaarstaan. Vooralsnog was dit niet mogelijk omdat dit ten koste zou gaan van de batterijduur.

Standaard wordt de Samsung Galaxy S II met Android 2.3.3 geleverd. Deze update naar Android 2.3.4 is bedoeld voor de zogenaamde simlockvrije toestellen. De 2.3.4 update voor de KPN-versie staat ook al klaar, die voor Vodafone en T-Mobile volgen binnenkort. Naast kleine wijzigingen en snelheidsverbeteringen is het videobellen via Google Talk de belangrijkste nieuwe feature van Android 2.3.4. De toevoeging van over-the-air updates is al langere tijd beschikbaar in Android, maar wordt nu dan ook officieel door Samsung uitgerold.

Lees verder na de advertentie.

Naast de update van Android 2.3.4 is ook al de Android 2.3.5 update gelekt. Dit is wel een betaversie met builddatum 15 september 2011. Het installeren van deze update is natuurlijk onder eigen risico en alleen aan te raden als je het nieuwste van het nieuwste wilt hebben. Wat Android 2.3.5 precies toevoegt is niet duidelijk.

Android 2.3.5 voor de Samsung Galaxy S II
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu