Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Android 3.2 Honeycomb voor de HTC Flyer gelekt

Redactie
5 september 2011, 19:42
1 min leestijd
Android 3.2 Honeycomb voor de HTC Flyer gelekt
Android 3.2 Honeycomb voor Honeycomb gespot

Toen de HTC Flyer uitkwam, een 7 inch tablet met Android 2.3 aangevuld met HTC Sense, leek het niet erg waarschijnlijk dat deze een update zou krijgen naar Honeycomb. Nu is een testversie gelekt van Android 3.2 voor de HTC Flyer. Ook ditmaal is Google’s mobiele besturingssysteem aangevuld met HTC Sense zoals je van de Taiwanese fabrikant mag verwachten.

Dat HTC Sense al was aangepast voor Android 3.2 Honeycomb bleek al eerder tijdens de introductie van de HTC Jetstream, een 10 inch tablet van HTC die in eerste instantie alleen in de Verenigde Staten te koop zal zijn. Aangezien Android 3.2 voor meerder schermgroottes is geschikt, was het slecht een kwestie van tijd voordat HTC haar eigen softwarelaag hierop zou aanpassen. Uit screenshots is op te maken dat ook stylus-input wordt ondersteund en dat de tablet op HTC Sense tabletversie 1.1 draait.

Lees verder na de advertentie.

Wanneer de Honeycomb-update voor de HTC Flyer officieel wordt uitgebracht is nog niet duidelijk. Om de nieuwe Android-versie voor de HTC Flyer zelf te installeren kun je op XDA de instructies vinden. Hierbij wordt wel gewaarschuwd dat je echt goed moet weten wat je doet voordat je de nog niet afgemaakte software op de Flyer installeert. De gegeven methode werkt alleen op de HTC Flyer 32 GB versie met 3G.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu