De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Schrijf je in voor de Android Planet-nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Thomas Haenen
26 mei 2017, 16:55
1 min leestijd
Schrijf je in voor de Android Planet-nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Wil je dagelijks op de hoogte blijven van alles wat met Android te maken heeft? Meld je nu aan voor de Android Planet-nieuwsbrief en je hoeft niets te missen.

Lees verder na de advertentie.

Meld je aan voor de Android Planet-nieuwsbrief

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe smartphone, de leukste apps of de laatste ontwikkelingen rondom Google, je kunt altijd bij Android Planet terecht. We houden je de hele dag op de hoogte van alles wat er speelt, zodat jij alles uit Android kunt halen. Via sociale media als Facebook en Twitter kun je ons volgen om echt niets te hoeven missen.

Maar wist je dat er ook een Android Planet nieuwsbrief is? Daarin vind je dagelijks of wekelijks een overzicht van wat er allemaal op de site vinden is. In een paar minuten per dag praten we je volledig bij over de belangrijkste onderwerpen. Bovendien maak je regelmatig kans op leuke prijzen.

Android Planet-nieuwsbrief

Je kunt kiezen tussen de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief – of ga voor beide! Met de dagelijkse nieuwsbrief ontvang je elke ochtend een overzicht van wat je de voorbije 24 uur gemist hebt. Zo weet je zeker dat je niets mist. Tellen voor jou alleen de highlights? In de wekelijkse nieuwsbrief zet onze redactie op zondag de zes belangrijkste verhalen van die week op een rijtje. Lekker leesvoer voor het weekend!

Ook delen we regelmatig een vooruitblik op wat er allemaal in aantocht is. Wil je als eerste de gloednieuwe Android Planet-app ontdekken, ben je benieuwd naar onze bevindingen met de laatste smartphones of vraag je je af wat er deze week op de site verschijnt? Met de nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte. Meld je aan via onderstaand formulier, of via de Android Planet-nieuwsbrief pagina.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu