De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Archos kondigt budgettablets Arnova 7 en Arnova 84 aan

Redactie
30 mei 2011, 16:23
1 min leestijd
Archos kondigt budgettablets Arnova 7 en Arnova 84 aan

Archos, de Franse elektronicaproducent, kondigde vandaag twee nieuwe budgettablets aan. Op dit moment heeft Archos al een lijn met budgettablets, de Arnova 8 en de Arnova 10. De nieuwe tablets dragen de namen Arnova 7 en Arnova 84. Mensen die hopen op een goedkope Honeycomb-tablet worden helaas teleurgesteld, de Arnova’s draaien respectievelijk Froyo (2.2) en ‰clair (2.1).

De Arnova 7 is uitgerust met een 7 inch resistief touchscreen van 800 bij 480 pixels. De Arnova 7 ondersteunt ook het afspelen van HD-video. De Arnova 84 daarentegen is uitgerust met een 8,4 inch touchscreen. De Arnova 84 heeft een beeldformaat van 4:3, wat dus betekent dat de tablet breedbeeld-films in volledig scherm kan afspelen.

Lees verder na de advertentie.

Meer technische details zoals opslagruimte en processorsnelheid zijn nog niet bekend gemaakt. De tablets zullen overigens geen toegang hebben tot de Android Market maar gebruik maken van een eigen ‘market’ met een aanbod van 30.000 apps. Beide tablets zijn op dit moment alleen nog in het Verenigd Koninkrijk te koop, de Arnova 7 kost daar 99 pond en de Arnova 84 zal voor 129 pond over de toonbank gaan. Wanneer de Archos tablets naar de rest van Europa komen is nog niet bekend gemaakt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu