Eerste prijzen Huawei Ascend G7 bekend: dit zijn de beste aanbiedingen

Ascend G7 actieDe Ascend G7 is een grote smartphone van Huawei die recentelijk door het Chinese bedrijf is onthuld. De aantrekkelijk geprijsde smartphone is voorzien van een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, 64-bits 1,2GHz-quadcore-processor van Qualcomm en 2GB aan werkgeheugen.

Vanuit de doos draait de smartphone op Android 4.4 en er is een 3000 mAh-accu aanwezig die voor een zeer lange accuduur zorgt. Verder is er nog een 5 megapixel-camera aan de voorzijde waarmee je selfies kunt maken. Met de 13 megapixel-camera aan de andere kant schiet je ‘normale foto’s’.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Ascend G7 actie

De Ascend G7 is al te koop via enkele retailers, waarbij wij alvast de beste aanbiedingen voor je op een rijtje te hebben gezet. De adviesprijs lijkt te worden behouden: het toestel verschijnt voor zo’n 298 euro op websites, zelfde prijs die Huawei introduceerde. De leverdatum is nog niet helemaal bekend, maar die ligt waarschijnlijk ergens in oktober of november. Huawei zei zelf het einde van dit jaar.

Laatste Huawei-nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.