De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Huawei Ascend G7

Huawei Ascend G7: grote 64-bit smartphone

De Huawei Ascend G7 is een grote smartphone met een 64-bits processor en een bescheiden prijskaartje. Hij wordt aangedreven door een 64-bits 1,2GHz quadcore-processor van Qualcomm en 2GB aan werkgeheugen. De voorzijde van de smartphone wordt gedomineerd door een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Opvallend daarbij zijn de dunne bezels en ook de dikte van de G7 (slechts 7,6 millimeter) is indrukwekkend. Met één hand is de G7 lastig te bedienen, maar hij past in ieder geval wel in je broekzak.

Uit de doos is de Ascend G7 voorzien van Android 4.4 (KitKat) met de vernieuwde Emotion UI-skin van Huawei. Deze is kleurrijk en toont alle apps op de homescreens in plaats van in een apart applicatie-overzicht. Vergelijkbaar met met de manier waarop iOS apps en homescreens weergeeft. Voor de rest is het toestel overigens goed voorzien. Aan boord is een 3000 mAh-accu met een standby-tijd van circa 600 uur en foto’s schiet de G7 met een 5 megapixel-frontcamera en een 13 megapixel-camera aan de achterzijde. Daar is ook een flitser te vinden voor als je kiekjes wilt schieten in situaties met weinig licht.

De Huawei Ascend G7 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

Heb je minder dan 300 euro te besteden, dan is de Huawei Ascend G7 zeker het overwegen waard. De smartphone is voorzien van een groot hd-scherm en heeft prima specs. Hieronder hebben we de belangrijkste features van het toestel op een rijtje gezet:

  • Groot 5,5 inch-scherm met goede kijkhoeken en 720p-resolutie
  • Dunne behuizing van slechts 7,6 millimeter
  • Snelle 64-bit processor zorgt voor soepele gebruikerservaring
  • 16GB aan opslagruimte, eventueel uitbreidbaar met een micro-sd-kaartje

Meer over de Huawei Ascend G7

huawei ascend g7

Met de Huawei Ascend G7 haal je een relatief goedkoop, maar krachtig toestel in huis. Het grote scherm van 5,5 inch is voor zowel jonge als oudere gebruikers prettig; hierdoor komen filmpjes perfect tot hun recht en zijn ook interface-elementen makkelijk te onderscheiden en aan te klikken. De G7 heeft ook een aantrekkelijk design met dunne schermranden en een dikte van slechts 7,6 millimeter. Standaard draait de G7 op Android 4.4 (KitKat), al krijgt hij waarschijnlijk ook de update naar Android 5.0. Is dat het geval, dan kan beter gebruikgemaakt worden van de mogelijkheden van de 64-bit processor. Voor de opslag van apps, games, foto’s en muziek is 16GB aanwezig. Dit is eventueel nog uit te breiden tot 32GB middels een geheugenkaartje.

Foto’s schiet de Huawei Ascend G7 met de 13 megapixel-camera aan de achterzijde. Deze beschikt over autofocus, een ledflitser en gezichtherkenning. Ook kun je er panorama- en hdr-foto’s mee schieten. Aan de voorzijde bevindt zich een 5 megapixel-camera die ideaal is voor videogesprekken en het schieten van selfies. De accu van de G7 heeft een capaciteit van 3000 mAh en is goed voor een standby-tijd van maar liefst 600 uur.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Huawei Ascend G7

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu