De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Dit zijn onze 5 Netflix-tips van april 2018

Erwin Vogelaar
26 april 2018, 19:18
3 min leestijd
Dit zijn onze 5 Netflix-tips van april 2018

Elke maand duiken we in het aanbod van nieuwe Netflix-series en -films. Wat mag je echt niet missen? Dit zijn onze Netflix-tips van april 2018.

Lees verder na de advertentie.

Netflix-tips april 2018

Voor iedereen is er wel iets leuks om van te genieten op Netflix deze maand. Naast enkele moderne series, met een nieuw seizoen van Brooklyn Nine-Nine en het allereerste seizoen van Netflix Original Lost in Space, hebben we ook wat oudere films uitgekozen die nu op de dienst te vinden zijn.

Nog een bonustip: op Netflix staat een documentaire over Tim Bergling, ook wel Avicii. Deze Avicii: True Stories is zeer de moeite waard als je meer wil leren over deze te vroeg overleden ster en vind je hier op Netflix.

1. Brooklyn Nine-Nine (seizoen 4)

Brooklyn Nine-Nine is één van de leukste komedieseries van het moment. Dat komt door de uitstekende personages en de goed geschreven grappen. Meestal hoeft het team het politiestation niet uit om de meest bizarre avonturen te beleven. Dit seizoen start echter wat anders dan normaal met Jake en captain Holt in getuigenbescherming, maar na enkele afleveringen is het bekende format weer terug. Heb je de serie nog nooit eens kans gegeven? Start dan gewoon bij het eerste seizoen en voor je het weet zit je te wachten tot Netflix seizoen 5 toevoegt.

Vind Brooklyn Nine-Nine op Netflix

2. Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Wat als je mensen uit je herinneringen kunt wissen? En welk effect heeft dat op je hersenen? Deze bijzondere film van Charlie Kaufman bestudeert dit concept vanuit twee personages: de rustige Joel (Jim Carrey) en spontane Clementine (Kate Winslet). Ze ontmoeten elkaar en hebben direct een klik, niet wetende dat ze in het verleden al een relatie hebben gehad. Wat is er gebeurd dat ze dit verleden hebben gewist en hoe krijgen ze die herinneringen weer terug?

Vind Eternal Sunshine of the Spotless Mind op Netflix

3. Lost in Space

Danger, Will Robinson! Lost in Space is terug als een moderne Netflix-serie. Een gezin stapt in een ruimteschip om elders een planeet te koloniseren, maar het gaat al snel flink mis, waardoor ze heel erg anders terecht komen. Daar ontmoet de jongste telg Will een robot die zijn vriend wordt. Ondertussen probeert een slechterik, die ook op de planeet is beland, de boel te saboteren voor haar eigen gewin. Lost in Space is niet de best geschreven serie. De personages gedragen zich dom en de afleveringen duren telkens net te lang. Toch is het een fijne avonturenserie met waanzinnige special effects.

Vind Lost in Space op Netflix

4. La Casa de Papel (seizoen 2)

In La Casa de Papel plant een groep dieven de grootste geldroof uit de geschiedenis. Dat doen ze onder leiding van de slimme The Professor. De dieven sluiten zichzelf op in de grootste bank van Spanje met hun gijzelaars, maar dan dreigt het hele project uit de hand te lopen als de boeven nerveuzer en moe worden. Hoe loopt dit af?

Vind La Casa de Papel op Netflix

5. Bourne-trilogie

Trek in een dosis dom vermaak? Dan bij je bij de Bourne-films aan het juiste adres. Jason Bourne (Matt Damon) is een getrainde moordenaar die wakker wordt zonder herinneringen. In deze drie films neemt hij je mee op een avontuur vol actie en intrige. Heb je deze films nog nooit gezien? Dan is dit het moment.

Vind The Bourne Identity op Netflix
Vind The Bourne Supremacy op Netflix
Vind The Bourne Ultimatum op Netflix

Meer Netflix-tips

Heb je hier niet genoeg aan? Geen nood, want we plukken elke maand vijf nieuwe tips uit het aanbod. Check de tips van de afgelopen maanden hieronder.

Lees het laatste nieuws over Netflix

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu