Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Kijk nu: Suzan & Freek staan op het menu en nog 4 tips

Erwin Vogelaar
13 januari 2023, 19:24
2 min leestijd
Kijk nu: Suzan & Freek staan op het menu en nog 4 tips

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips raden we je de nieuwste films, series en meer aan. In de filmtips van week 2 (2023): The Menu, Suzan & Freek en meer.

Lees verder na de advertentie.

Filmtips week 2 (2023): The Menu en Suzan & Freek

Met een Chromecast in je televisie bekijk je media in uitstekende kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken (en luisteren). Daarom bieden we wekelijks de Android Planet-kijktips aan. Hierin geven we enkele actuele film- en serietips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. The Menu (Disney Plus)

Het kost 1250 dollar om te eten bij het exclusieve restaurant van chefkok Slowik. Elke gang heeft een concept en vertelt een verhaal, maar de chef heeft ook een aantal bizarre verrassingen voor zijn gasten in petto.

Dan dreigt alles in de soep te lopen, omdat één van de gasten daar niet hoort te zijn. Een spannende film, waarin je als kijker ook nooit weet wat je kunt verwachten. Met onder andere Ralph Fiennes, Anya Taylor-Joy en Nicholas Hoult.

THE MENU | Official Trailer | Searchlight Pictures

Disney+

Disney

Gratis via Google Play

2. Wie is de Mol? 2023 (NPO)

Je hebt vast wel meegekregen dat het nieuwste seizoen van Wie is Mol? is begonnen. De eerste aflevering kun je nu terugkijken bij NPO, net als het napraatprogramma Moltalk.

In deze show strijden bekende Nederlanders in opdrachten om geld te verdienen, maar één van hen is de mol die juist stiekem zoveel mogelijk geld uit de pot probeert te halen. Dit seizoen speelt zich af in Zuid-Afrika. Kun jij de mol spotten?

Leader | Wie is de Mol? seizoen 23

NPO

NPO

Gratis via Google Play

3. Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij (Netflix)

Het zangduo Suzan en Freek heeft een eigen Netflix-documentaire. Het duo uit de Achterhoek werkt niet alleen samen, maar is ook privé een stel. Hoe werkt dat en hoe gaan ze om met de roem waar ze nu van genieten?

Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij | Officiële teaser

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

4. Tough as Nails (Amazon Prime Video)

Op Prime Video staat nu de Nederlandse versie van wedstrijd Tough as Nails. Hierin strijden fitte en sterke mannen en vrouwen tegen elkaar. Vuilnismannen, bouwvakkers, brandweerlui en vissers rennen en tillen zich suf in opdrachten om uiteindelijk een lekker geldbedrag te verdienen. Een ode aan de hardwerkende mens.  

Realitycompetitieserie Tough as Nails vanaf 9 januari bij Veronica en Prime Video

Amazon Prime Video

Amazon Mobile LLC

Gratis via Google Play

5. The Rig (Prime Video)

In de Noordzee maakt de bemanning van een booreiland zich klaar om naar huis te gaan, maar dan gebeuren er vreemde dingen. Alles begint te trillen en een mysterieuze mist omhult de locatie, waarna de werklieden geen contact meer kunnen maken met het vasteland. Wat ze nu moeten doen is overleven. 

The Rig | Official Trailer | Prime Video

Amazon Prime Video

Amazon Mobile LLC

Gratis via Google Play

Trailer: Ant-Man and The Wasp: Quantumania

Ant-Man and The Wasp: Quantumania | New Trailer
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu