De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Gecko voor Android biedt gratis indoor locatiebepaling

Redactie
22 december 2010, 18:49
1 min leestijd
Gecko voor Android biedt gratis indoor locatiebepaling
gecko

Indoor locatiebepaling is hot. Een marketingmedewerker van een museum kan checken welk schilderij het populairst is, projectonwikkelaars leren welke wegen winkelbezoekers nemen en op evenementen kunnen bezoekers elkaar dankzij indoor locatiebepaling vinden. Het verzamelen van deze gegevens kostte tot nu toe altijd veel geld, maar niet langer meer! Gecko stelt ontwikkelaars in staat om voor elke locatie indoor locatiebepaling te activeren. En dat zonder extra hardware installaties.

“De mogelijkheid om binnen te navigeren is de grote volgende stap; het zal veel nieuwe diensten opleveren die voor iedere mobiele gebruiker meerwaarde biedt en Qubulus biedt vanuit een technisch perspectief spannende nieuwe mogelijkheden”, zegt investeerder Hampus Jakobsson.

Lees verder na de advertentie.

Ontwikkelaars kunnen vanaf vandaag aan de slag met Gecko. Hoe? Ga naar de speciale website en vul het registratieformulier in. Hierna leren ontwikkelaars hoe ze stap voor stap Gecko kunnen integreren in eigen applicaties.

Hoe dit werkt? En wat het resultaat is? Hieronder een filmpje van Frank Schuil, mede-oprichter van Qubulus. Hij laat zien hoe het systeem werkt op een Android-telefoon.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu