Gelekte video toont nieuwe Sony-lenzen voor Android-smartphones

Gijs Ettes
4 september 2013, 11:56
1 min leestijd
Gelekte video toont nieuwe Sony-lenzen voor Android-smartphones
sony

In een gelekte video zijn de niet niet officieel aangekondigde Sony-lenzen die je op je Android-smartphone of -tablet kunt bevestigen duidelijk te zien.

Lees verder na de advertentie.

De video laat enkele handige eigenschappen van de bevestigbare Sony-lenzen zien, die waarschijnlijk de naam QX10 en QX100 krijgen. Zo zou de cameralens snel en gemakkelijk aan een Android-apparaat te bevestigen zijn, waarna je Sony‘s lens met een speciale PlayMemories-app aan kunt sturen. Deze app zorgt er echter ook voor dat de Sony-lenzen ook zijn te gebruiken als ze niet vastgekoppeld zitten aan je smartphone of tablet.

De speciale cameralens voor smartphones zou volgens eerdere geruchten een eigen sd-ingang, sensor, processor en wifi-/nfc-verbinding krijgen. Er zouden twee versies van de bevestigbare lenzen komen, eentje met een 20,2-megapixel-sensor en 100x optische zoom en eentje met een 18-megapixel-sensor en 10x optische zoom. De speciale cameralenzen voor smartphones zouden daarnaast een eigen sd-ingang, sensor, processor en wifi-/nfc-verbinding krijgen.

sony-lenzen
Categorie: Android OS
Merk: Sony

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's