De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Gelekte video toont nieuwe Sony-lenzen voor Android-smartphones

Gijs Ettes
4 september 2013, 11:56
1 min leestijd
Gelekte video toont nieuwe Sony-lenzen voor Android-smartphones
sony

In een gelekte video zijn de niet niet officieel aangekondigde Sony-lenzen die je op je Android-smartphone of -tablet kunt bevestigen duidelijk te zien.

Lees verder na de advertentie.

De video laat enkele handige eigenschappen van de bevestigbare Sony-lenzen zien, die waarschijnlijk de naam QX10 en QX100 krijgen. Zo zou de cameralens snel en gemakkelijk aan een Android-apparaat te bevestigen zijn, waarna je Sony‘s lens met een speciale PlayMemories-app aan kunt sturen. Deze app zorgt er echter ook voor dat de Sony-lenzen ook zijn te gebruiken als ze niet vastgekoppeld zitten aan je smartphone of tablet.

https://www.youtube.com/watch?v=0TWh3EvSZ_0

De speciale cameralens voor smartphones zou volgens eerdere geruchten een eigen sd-ingang, sensor, processor en wifi-/nfc-verbinding krijgen. Er zouden twee versies van de bevestigbare lenzen komen, eentje met een 20,2-megapixel-sensor en 100x optische zoom en eentje met een 18-megapixel-sensor en 10x optische zoom. De speciale cameralenzen voor smartphones zouden daarnaast een eigen sd-ingang, sensor, processor en wifi-/nfc-verbinding krijgen.

sony-lenzen
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu