De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Haardvuur op je Chromecast? Zo doe je dat

Redactie
14 februari 2014, 14:36
1 min leestijd
Haardvuur op je Chromecast? Zo doe je dat
chromecast haardvuur

Een digitaal haardvuurtje op je Chromecast? Geen probleem! Google heeft het voor Chromecast-bezitters mogelijk gemaakt om een haardvuur op de tv te tonen, op eenzelfde manier als Netflix dat ook doet – daar kun je immers ook een digitaal haardvuur naar je tv streamen.

De nieuwe feature is te vinden in Play Music, de officiële muziekdienst van Google. Zo wordt het haardvuur getoond als je muziek aan het afspelen bent, om zo wat meer sfeer in de huiskamer te brengen.

Je kunt de haardvuur-optie selecteren door naar de website van Play Music te gaan, naar de instellingen te navigeren en vervolgens op labs te klikken. Hier vind je functies die nog niet officieel aan de dienst zijn toegevoegd en als een soort testen fungeren.

Lees verder na de advertentie.

Selecteer Chromecast Fireplace Visualizer, waarna het haardvuur op de tv wordt geprojecteerd. Is leuk, met name voor Valentijnsdag.

Chromecast in het kort

Chromecast Nederland

De ChromeCast is een hdmi-stick die je in je tv stopt en met wifi verbindt. Hierna kun je content van verschillende bronnen afspelen, ook via je smartphone of tablet.

Onder andere Netflix, Plex, YouTube en Play Music worden al door de Chromecast ondersteund. Recentelijk heeft Google de SDK vrijgegeven, waarna ontwikkelaars naar eigen keus Chromecast-ondersteuning aan hun apps kunnen toevoegen. Het apparaat kost 35 dollar en Google heeft naar eigen zeggen het plan de Chromecast medio 2014 beschikbaar te maken voor een internationaal publiek.

Bekijk ook onze uitgebreide lijst van Chromecast apps

Wil je de slimme hdmi-stick van Google aanschaffen? Check dan de Chromecast kopen-pagina!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Chromecast 2014
Google Chromecast 2014

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu