Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

HTC Desire Z update naar Android 2.3 Gingerbread wordt nu al uitgerold

Redactie
14 juli 2011, 16:54
1 min leestijd
HTC Desire Z update naar Android 2.3 Gingerbread wordt nu al uitgerold

HTC is begonnen met het verspreiden van de langverwachte update naar Android 2.3 voor de HTC Desire Z. Verschillende mensen geven aan dat ze de update op hun toestel al binnen hebben. Dit brengt de Desire Z naar Android-versie 2.3.3 aangevuld met de softwarelaag HTC Sense 2.1. Eerder deze week maakte HTC bekend dat het nog enkele weken ging duren voordat de update vrijgegeven zou worden, maar deze bleek dus al bijna gereed te zijn.

De update wordt over-the-air verspreid dus als je een HTC Desire Z hebt is het afwachten totdat je een melding krijgt dat de update klaarstaat. Als dit nu nog niet het geval is, kun je het beste even afwachten. Meestal worden zulke updates niet in één keer naar alle toestellen tegelijk gestuurd om de netwerken niet al te veel te belasten. Daarom worden ze geleidelijk uitgespreid over een aantal dagen.

Lees verder na de advertentie.

Over de update van de HTC Desire is nog niets bekend. HTC gaf eerder aan dat de originele Desire en de Desire Z rond de zelfde tijd zouden worden geüpdatet. Aangezien de update van de Desire een uitgeklede versie van de HTC Desire Z update is lijkt het dat deze niet al te lang meer weg kan blijven.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Desire Z
HTC Desire Z

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu