HTC Desire Z

8

HTC Desire Z: Android met een fysiek toetsenbord

De HTC Desire Z heeft een fysiek qwerty-toetsenbord dat uitschuifbaar is en daarmee is het toestel ideaal geschikt voor zakelijk gebruik of als je veel berichten en mails verstuurt. Het 3,7 inch-scherm is groot genoeg om het toestel te gebruiken zonder het toetsenbord uit te schuiven, en daarmee biedt de Desire Z het beste van beide werelden.

De 5 megapixel-camera met flitser en autofocus is krachtig genoeg om HD-video in 720p te schieten. Aan boord is 1,5GB intern geheugen dat desgewenst is uit te breiden met een micro-sd-kaartje. Alle bekende Google-apps zoals Gmail, Google Agenda en Google Maps ontbreken niet op de HTC Desire Z. Met behulp van A-GPS kan je ook gratis navigeren met het toestel. Android is door HTC aangepast met de eigen Sense-laag, en dat is een welkome toevoeging op het uitstekende besturingssysteem van Google.

Lees verder na de advertentie.

HTC Desire Z  Review

We hebben de HTC Desire Z getest en review over het toestel geschreven. De conclusie van deze review lees je hieronder.

De hamvraag is natuurlijk: heeft het fysieke QWERTY-toetsenbord een meerwaarde? Ik weet het niet. Ik swype sneller dan dat ik typ op een fysiek toetsenbord, dus eigenlijk heb ik het toetsenbord van de Desire Z niet nodig. Aan de andere kant zijn er genoeg gebruikers die maar niet kunnen wennen aan het typen op een touchscreen. In dat geval is de Desire Z een perfecte telefoon. Het QWERTY-toetsenbord werkt namelijk naar behoren en het vernieuwde HTC Sense zorgt in combinatie met Android 2.2 voor een geweldige gebruikerservaring. De Desire Z is zeker niet voor iedereen. Het toestel lijkt voornamelijk bedoeld voor zakelijke gebruikers die regelmatig een mailtje typen op hun mobiele telefoon. Herken jij jezelf hierin terug? Dan is de Desire Z dé telefoon voor jou!

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews HTC Desire Z

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu