De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘HTC voorziet nieuwe smartphone van sterk verbeterde camera’

Redactie
15 december 2015, 17:21
1 min leestijd
‘HTC voorziet nieuwe smartphone van sterk verbeterde camera’

HTC heeft een teaser gepubliceerd op  Weibo  over de opvolger van de HTC One A9. Het gaat vermoedelijk om de One X9, waar de laatste tijd veel geruchten circuleren. De smartphone zou een sterk verbeterde camera krijgen.

Lees verder na de advertentie.

HTC One X9 teaser

htc one x9 teaser

De teaser is in het Chinees, stelt: ‘Wat komt er na de A9?’ en heeft het vervolgens over de mogelijkheden van de 13 megapixel-camera. De  One A9, die eerder dit jaar werd gelanceerd en veel kritiek kreeg vanwege zijn iPhone-achtige design, beschikt ook over  een 13 megapixelcamera.  De One X9 werd al eerder gespot in gelekte afbeeldingen en ook de belangrijkste specs van HTC’s nieuwe smartphone werden al gelekt.

Over die camera van de HTC One A9 zeiden wij destijds: “De camera-app bevat enkele opties om betere  foto`s te maken, al zijn de mogelijkheden niet heel uitgebreid.” Deze mogelijkheden zouden nu – als we de teaser mogen geloven – sterk uitgebreid worden  met onder meer optische beeldstabilisatie en ondersteuning voor het RAW-formaat. Dit is vooral voor serieuzere fotografen interessant.

Overige specs

Naast de 13 megapixel-camera krijgt de One X9 volgens de geruchten een 5,5 inch-display, een 2,2GHz octacore-chipset en 2GB aan werkgeheugen. Aan de voorkant wordt de One X9 uitgerust met een 5 megapixel-camera.  Opvallend is dat volgens de geruchten HTC de smartphone met Android Lollipop  uitrust, terwijl de One A9 lanceerde met Android Marshmallow.

In welke landen de HTC One X9 verschijnt is nog onbekend en hetzelfde geldt voor de prijs en releasedatum. Wat in ieder geval zeker is, is dat de lancering van het toestel gezien de toenemende geruchten op handen lijkt te zijn.

Lees het laatste nieuws over HTC

Bron: Gforgames
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One A9
HTC One A9

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu