De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Betaalbare selfiesmartphone LG Bello II niet naar Benelux

Gijs Ettes
23 juli 2015, 14:14
1 min leestijd
Betaalbare selfiesmartphone LG Bello II niet naar Benelux

LG kondigde begin deze week de  LG Bello II aan,  de opvolger van de LG L Bello (of LG L80+) die eind vorig jaar verscheen. Het bedrijf gaat de smartphone echter niet in de Benelux voeren, zo laat het aan Android Planet weten.

Lees verder na de advertentie.

De LG Bello II verschijnt wel nog deze maand in India en Latijns-Amerika, en wordt  in het derde kwartaal ook in enkele Europese landen beschikbaar. Prijzen en releasedata zijn nog niet bekend, wel de kleuren: wit, goud en grijs.

Overigens is de originele LG L Bello nog steeds een interessante budgetoptie, die wél in de Benelux verkrijgbaar is. Los kost het toestel circa 130 euro en een LG L Bello met abonnement heb je al vanaf 15 euro per maand, waarbij je de telefoon gratis krijgt.

Meer over de LG Bello II

In tegenstelling tot zijn voorganger zijn de volumeknoppen en powerknop van de LG Bello II niet meer aan de achterkant, maar aan de zijkanten te vinden. De voorzijde van de smartphone is iets gewijzigd en de behuizing is met 9,6 millimeter iets slanker. Wel is het gewicht toegenomen van 137 tot 155 gram.

lg bello II

Een verbetering aan de Bello II is dat de 1 megapixel-camera heeft plaatsgemaakt voor een 5 megapixel-camera die geschikter lijkt voor het schieten van zelfportretten. De 8 megapixel-camera aan de achterzijde is ongewijzigd en hetzelfde geldt voor het 5 inch-scherm, dat nog steeds een vrij lage resolutie van 854 bij 480 pixels heeft.

Net als de LG L Bello beschikt de nieuwe smartphone over een 1,3GHz quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen, 8GB opslagruimte (uitbreidbaar) en een verwijderbare 2540 mAh-accu. Helaas ontbreekt wederom ondersteuning voor 4G, maar in bepaalde markten zal wel een dualsim-versie van de Bello II verschijnen.

Het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG L Bello
LG L Bello

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu