De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘LG G Flex 2 volgende week onthuld’

Redactie
30 december 2014, 11:02
1 min leestijd
‘LG G Flex 2 volgende week onthuld’

De LG G Flex 2 release vindt spoedig plaats, want het toestel wordt naar verluidt al volgende week gepresenteerd. De G Flex kenmerkt zich door zijn gebogen design en zelfhelende achterkant.

Lees verder na de advertentie.

Dat blijkt uit een tweet van het officiële Twitter-account van Qualcomm. De tweet laat een foto zien met de herkenbare knoppen aan de achterzijde, die normaliter door LG-toestellen worden gebruikt. Ook de achterkant doet denken aan de zelfhelende achterzijde van de G Flex, die eenzelfde reliëf had.

LG G Flex 2 release: wanneer?

LG G Flex 2 release

De G Flex was een vreemde eend in de bijt. Het toestel, dat in 2013 werd gelanceerd, bracht een gebogen scherm dat flexibel was. Waarvoor het precies dient, weet niemand. Maar wat wel indruk maakte, was de zelfhelende achterkant.

De zelfhelende achterkant van de G Flex zort ervoor dat krassen na verloop van tijd weer verdwijnen. Het gaat dan om kleine krasjes, zoals een krasje van een sleutel. De coating van de achterzijde vult de krassen, waardoor de G Flex voor een lange tijd als nieuw lijkt.

Over specificaties van de G Flex 2 is vooralsnog niets bekendgemaakt, behalve dat het toestel een Snapdragon 800-chip krijgt. De releasedatum is ook nog niet bekend, maar het is aannemelijk dat de G Flex 2 tijdens de elektronicabeurs CES wordt getoond. Deze vindt plaats van 6 tot 9 januari, waarna de release in het eerste kwartaal van 2014 volgt.

Laatste LG-nieuws

Bron: Twitter
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G Flex 2
LG G Flex 2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu