Placeholder

Een week geleden werd de Huawei Ascend Mate semi-officieel geïntroduceerd, een smartphone met een 6.1 inch-scherm die volgende maand tijdens de elektronicabeurs CES te bezichtigen is. Enkele nieuwe foto’s van de Ascend Mate geven een nog betere indruk van de grote phablet en de advertentie aan de rechterkant laat het verschil tussen de Galaxy Note II en de Ascend Mate zien. Huawei is dus van plan om de directe concurrentie met Samsung aan te gaan, die op dit moment een monopolie heeft op de grote Android-smartphones.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De specificaties van het toestel zijn nog niet officieel bekend, maar de speculaties betreffen een 1.8Ghz quadcore-processor, 2GB werkgeheugen, 13 megapixelcamera en een grote accu van 4000mAh. Het zijn (potentiële) hardwarespecificaties om van te smullen.