De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Dit is de nieuwe Moto E van Motorola

Redactie
10 februari 2015, 11:14
1 min leestijd
Dit is de nieuwe Moto E van Motorola

De nieuwe Moto E, het budgettoestel van Motorola, is gelekt en krijgt naar verluidt een adviesprijs van 99 dollar, wat in Nederland waarschijnlijk neer komt op 99 euro.

Lees verder na de advertentie.

De grote Amerikaanse retailer Best Buy heeft per ongeluk de Moto E gelekt. Het is de tweede versie van de smartphone, die vorig jaar voor het eerst op de markt kwam. De Moto E is populair door zijn lage prijs, redelijk goede specificaties en een vrijwel kale versie van Android. Hierdoor wordt de Moto E sneller geüpdatet en blijft ‘ie ook redelijk vlot werken.

Moto E specs  zijn opnieuw prima

De Moto E specs bestaan uit een 4,5 inch-scherm met een resolutie van  960 x 540 pixels, 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslagruimte dat met een micro-sd-kaart uit te breiden is. Als processor wordt er een Qualcomm Snapdragon gemeld, wat waarschijnlijk een chip is uit de Snapdragon 400-familie.

motorola-motoe-2015-2

Verder is het toestel voorzien van een 5 megapixel-camera met ronde flitser en een frontcamera om te videobellen. Vanuit de doos draait de smartphone op Android 5.0 Lollipop, zoals op de foto’s te zien is. Het design is in lijn met het huidige aanbod van Motorola-smartphones, waarbij de nieuwe Moto E opnieuw is voorzien van een logo met een inkeping aan de achterzijde.

motorola-moto3-2015

Het is vooralsnog onbekend wanneer de Moto E wordt uitgebracht. De verwachting is dat de Moto E rond het Mobile World Congress, dat begin maart plaatsvindt, wordt gepresenteerd.

Laatste nieuws over Motorola

Bron: Best Buy
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto E 2015
Motorola Moto E 2015

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's