Goedkope Moto E met 4G en Android Lollipop nu verkrijgbaar

De nieuwe Moto E met 4G is vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland. Het compacte budgettoestel werd vorige maand aangekondigd en heeft een losse adviesprijs van 129 euro.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Moto E 2015 aanbiedingen

De nieuwe Moto E met 4G is een aantrekkelijk budgettoestel, zowel los als in combinatie met een abonnement. Hieronder vind je de beste aanbiedingen van dit moment voor de Moto E 2015 met abonnement.

Dit moet je weten over de ‘New  Moto E’

moto e met 4gDe nieuwe Moto E is op veel vlakken vergelijkbaar met zijn voorganger, al beschikt hij over 4G-ondersteuning, een verbeterde  64-bit quadcore-processor (Qualcomm Snapdragon 410) en een groter 4,5 inch-scherm met 960 bij 540 pixels. Ook draait de goedkope smartphone standaard op Android 5.0 Lollipop.

De hoeveelheid werkgeheugen is bij de budgetsmartphone hetzelfde gebleven (1GB), maar hij beschikt wel over dubbel zoveel opslagruimte (8GB), die tot 32GB is uit te breiden met een micro-sd-kaartje. Een andere prettige verbetering is dat er een vga-camera aan de voorzijde is te vinden, zodat je zelfportretten kunt schieten en de mogelijkheid hebt om videogesprekken te voeren. Die was op de Moto E uit 2014 nog afwezig.

Tot slot heeft de accu een upgrade gekregen. Deze heeft nu een capaciteit van 2390 mAh, aanzienlijk meer dan de eerste Moto E (1980 mAh). Volgens Motorola is de accu goed van een gebruiksduur van minimaal één dag.

Het laatste nieuws over Motorola

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.