De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Motorola Moto X (2017) te zien op renders’

Rick van der Veer
30 december 2016, 19:01
2 min leestijd
‘Motorola Moto X (2017) te zien op renders’

Lenovo bracht dit jaar de Moto Z-serie uit, maar brengt volgend jaar wellicht de Moto X terug. Een betrouwbare bron heeft een Moto X (2017)-render online gezet.

Lees verder na de advertentie.

Moto X (2017) render

Op basis van fabrieksschema’s heeft Twitter-account @OnLeaks een render van de Moto X (2017) naar buiten gebracht. De render bestaat uit een video waarin een ontwerp van de Moto X in 360 graden te zien is. Zowel de voor- als de achterkant van het toestel worden in beeld gebracht.

Er vallen een aantal dingen op aan de render. Aan de achterkant is duidelijk een Motorola-logo te zien, met de camera in dezelfde stijl als de Moto Z. De vingerafdrukscanner blijft aan de voorkant, met een ovale vorm in plaats van de vierkante scanner die de Moto Z-reeks aan boord had.

Op basis van de renders lijkt het er echter niet op dat de Moto X het nieuwe Lenovo-vlaggenschip wordt. De schermranden zijn behoorlijk breed, terwijl het toestel een stuk dikker is dan de Moto Z van dit jaar. Daarnaast mist er een usb-c-poort, terwijl deze aansluiting op vrijwel alle recente smartphones terug te vinden is. De 3,5mm-aansluiting voor koptelefoons keert wél terug in de Moto X, ondanks dat hij niet op de Moto Z zat.

De telefoon krijgt een scherm van 5,2 inch, maar wat de resolutie van dat scherm bedraagt is nog onbekend. De interne specificaties van het toestel zijn ook nog niet uitgelekt. De bron noemt het toestel de Moto X (2017), maar zet er wel als kanttekening bij dat deze naam niet definitief is.

Aankondiging

Wanneer de Moto X (2017) officieel bevestigd wordt, is nog onduidelijk. Omdat er nog maar weinig informatie over het toestel is uitgelekt, is het onwaarschijnlijk dat Lenovo de smartphone op CES 2017 presenteert. Mogelijk kondigt Lenovo de smartphone op het Mobile World Congress in februari aan. In het verleden hebben Lenovo en Motorola vaker dit evenement gebruikt om nieuwe toestellen aan te kondigen.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu