Update 2.0.1 voor Motorola Droid al handmatig te installeren

droid rootAmerikanen die geen geduld hebben om op de automatische update naar 2.0.1 voor de Motorola Droid te wachten, kunnen dit nu ook handmatig installeren. Dat gebeurt op de gebruikelijke wijze, waarbij je het bestand update.zip naar je sd-kaartje sleept. De update is mogelijk ook geschikt voor de Motorola Milestone, die vanaf deze week in Engeland verkrijgbaar is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Webwinkel Expansys heeft het exclusieve recht om het toestel in december al te verkopen. Gelukkig heeft Expansys ook een Nederlands filiaal, zodat mensen die het willen nu al aan een Milestone kunnen komen. Als het goed is vindt de levering deze week nog plaats (maar we hebben nog geen berichten gezien dat iemand daadwerkelijk een toestel heeft ontvangen).

De Motorola Milestone is in bijna elk opzicht hetzelfde als de Amerikaanse Droid: een 3,7 inch scherm, dezelfde ARM Cortex A8-processor, een fysiek toetsenbordje, etc. Twee belangrijke verschillen: het gaat bij de Milestone om een GSM-toestel (geen CDMA) en er zit op ee Europese versie geen Google Maps Navigatie. De Motorola Milestone was al verkrijgbaar via de Duitse operator O2, maar dit werkte via een soort afbetalingsregeling en het gaat daarbij om een toestel met een QWERTZ-toetsenbord.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.