Update 2.0.1 voor Motorola Droid al handmatig te installeren

Redactie
9 december 2009, 9:29
1 min leestijd
Update 2.0.1 voor Motorola Droid al handmatig te installeren
droid root

Amerikanen die geen geduld hebben om op de automatische update naar 2.0.1 voor de Motorola Droid te wachten, kunnen dit nu ook handmatig installeren. Dat gebeurt op de gebruikelijke wijze, waarbij je het bestand update.zip naar je sd-kaartje sleept. De update is mogelijk ook geschikt voor de Motorola Milestone, die vanaf deze week in Engeland verkrijgbaar is.

Webwinkel Expansys heeft het exclusieve recht om het toestel in december al te verkopen. Gelukkig heeft Expansys ook een Nederlands filiaal, zodat mensen die het willen nu al aan een Milestone kunnen komen. Als het goed is vindt de levering deze week nog plaats (maar we hebben nog geen berichten gezien dat iemand daadwerkelijk een toestel heeft ontvangen).

Lees verder na de advertentie.

De Motorola Milestone is in bijna elk opzicht hetzelfde als de Amerikaanse Droid: een 3,7 inch scherm, dezelfde ARM Cortex A8-processor, een fysiek toetsenbordje, etc. Twee belangrijke verschillen: het gaat bij de Milestone om een GSM-toestel (geen CDMA) en er zit op ee Europese versie geen Google Maps Navigatie. De Motorola Milestone was al verkrijgbaar via de Duitse operator O2, maar dit werkte via een soort afbetalingsregeling en het gaat daarbij om een toestel met een QWERTZ-toetsenbord.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu