De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Nieuwe high-end Android-smartphone van Aldi vanaf 1 september te koop

Redactie
25 augustus 2012, 16:34
1 min leestijd
Nieuwe high-end Android-smartphone van Aldi vanaf 1 september te koop

Het topmodel van Aldi’s Wolfgang-lijn is vanaf 1 september voor 179 euro te koop. De smartphone heeft een 4.3″ inch WVGA-scherm en draait op Ice Cream Sandwich (Android 4.0). Het Android-toestel is een geüpdate versie van het huidige Wolfgang-topmodel, met een 1Ghz processor, nieuwe grafische chip en een 1.3 en 5 megapixelcamera aan respectievelijk de voor- en achterkant. Aldi’s smartphone beschikt tevens over dualsim, waarbij twee simkaarten tegelijkertijd actief kunnen zijn.

Het is overigens interessant om te vermelden dat Aldi weinig tot helemaal niets aan Android toevoegt. Je krijgt dus als het ware Vanilla Android (Android zoals Google het graag ziet), maar je ontvangt nog wel de updates via Wolfgang. Op de smartphone staan ook geen voorgeïnstalleerde apps (ook wel bloatware genoemd) van Aldi. Het toestel wordt geleverd met een platte travel charger en headset.

Lees verder na de advertentie.

De simlockvrije Wolfgang-reeks is erg populair bij consumenten. Veel smartphones waren bij de Aldi binnen enkele dagen compleet uitverkocht.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu