De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Deze nieuwe wearables en tablet brengt Samsung binnenkort ook uit

Thomas Haenen
15 februari 2019, 9:30
2 min leestijd
Deze nieuwe wearables en tablet brengt Samsung binnenkort ook uit

Vlak voor de aankondiging van de Samsung Galaxy S10 zijn verschillende andere aankondigingen van de fabrikant ook al uitgelekt. Niet alleen een drietal wearables, maar ook een nieuwe tablet ligt op straat.

Nieuwe Samsung-wearables 2019 uitgelekt

Nieuwe Samsung-wearables 2019

De Samsung Galaxy Watch Active, Galaxy Fit en Galaxy Buds zijn opgedoken in een app van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Hoewel de drie wearables waarschijnlijk pas volgende week gepresenteerd worden, zijn veel details ervan uitgelekt. Nu lijkt Samsung zelf ook al geen moeite meer te doen om de nieuwe producten geheim te houden.

Met de Samsung Wearable-app kun je smartwatches, fitnesstrackers en andere draagbare apparaten van de fabrikant instellen. De nieuwste update voegt ondersteuning voor de drie onaangekondigde apparaten toe, inclusief prominente vermelding op het homescreen. De Samsung Galaxy Watch Active wordt een smartwatch, gericht op sportieve gebruikers. Het apparaat heeft een 1 inch-scherm en is uitgerust met allerlei sensoren om activiteiten bij te houden. De kenmerkende draaiende rand van eerdere Samsung-smartwatches is voor het eerst geschrapt.

De Samsung Galaxy Fit is een iets simpelere wearable, en lijkt vooral een stappenteller te zijn. Samsung noemt ook nog een Galaxy Fit E, maar het is onbekend wat het verschil is. De Galaxy Buds, tot slotte, zijn draadloze oordopjes van Samsung. Deze kun je straks draadloos opladen door ze achterop de Galaxy S10 te leggen.

Galaxy Tab S5e foto’s opgedoken

Daarnaast heeft de doorgaans betrouwbare telecominsider Evan Blass foto’s gedeeld van een nieuwe tablet, de Samsung Galaxy Tab S5e. Het zijn de eerste beelden van het onaangekondigde apparaat. Net als de Galaxy Tab S4 vult het scherm vrijwel de hele voorkant. Wel lijkt de Tab S5e iets dunner dan zijn voorganger.

Samsung Galaxy Tab S5e uitgelekt

Het is nog onduidelijk of Samsung van plan is om de Galaxy Tab S5e ook volgende week te presenteren. De Tab S4 is slechts zes maanden oud, terwijl Samsung doorgaans slechts eens per jaar nieuwe tablets uitbrengt.

Op 20 februari vindt in San Francisco de nieuwste editie van Samsung Unpacked plaats. Dan worden in ieder geval de Samsung Galaxy S10 onthuld. Ook enkele varianten, waaronder de Galaxy S10 Plus, S10e en een opvouwbaar toestel worden verwacht. Daarnaast lijkt het steeds waarschijnlijker dat Samsung enkele accessoires en mogelijk zelfs een tablet presenteert.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron afbeelding: Twitter
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu