De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

YouTube geeft Demi Lovato, Kevin Hart en Ellen DeGeneres eigen shows

Thomas Haenen
5 mei 2017, 13:23
2 min leestijd
YouTube geeft Demi Lovato, Kevin Hart en Ellen DeGeneres eigen shows

YouTube lanceert de komende maanden een groot aantal nieuwe shows, waarbij enkele bekende namen ingeschakeld worden. Onder andere Ellen DeGeneres en Demi Lovato gaan series maken.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe YouTube-series

Je kunt de nieuwe series later dit jaar gratis kijken, zonder dat daarvoor een abonnement vereist is. YouTube hoopt de kosten van de nieuwe series terug te kunnen verdienen met reclame. Met de series leunt YouTube niet op vloggers, maar vooral op bekende namen uit de entertainmentwereld. Daarmee pakt de videodienst het anders aan dan YouTube Red, dat vorig jaar gelanceerd werd. Deze betaalde versie van YouTube is vooralsnog alleen beschikbaar in de VS, en biedt gebruikers toegang tot exclusieve series gemaakt door bekende vloggers als PewDiePie, Dan Middleton en Rooster Teeth.

Nieuwe YouTube-series

Ellen, Demi en Kevin

Talkshowpresentator Ellen DeGeneres komt met de Show Me More Show, waarin ze kijkers twee keer per week een kijkje achter de schermen geeft bij de Ellen Show. In I Am: Demi Lovato reist de bekende popster de wereld rond en laat ze de opnames van haar nieuwe album zijn, iets wat je óók kan verwachten van de Katy Perry Live Special.

Kevin Hart, een Amerikaanse komiek, komt met een ‘komische fitnessshow’. In What The Fit gaan Hart, zijn bekende vrienden en andere vloggers de uitdaging om nieuwe trainingen uit te proberen. Het door Ludacris gepresenteerde Best.Cover.Ever laat mensen wereldwijd hun favoriete artiesten coveren, waarbij de beste zangers de kans krijgen om hun nummer met de originele artiest te zingen. Mocht je mee willen doen, dan kun je je aanmelden via de site van het productiebedrijf.

Tot slot staan Good Mythical Morning, met YouTube-vloggers Rhett en Link, en The Super Slow Show van de Slow Mo Guys nog op de planning voor dit jaar. Wanneer de nieuwe YouTube-series precies gaan verschijnen is nog onbekend. Ook zijn er vooralsnog geen beelden van de programma’s beschikbaar.

Lees het laatste nieuws over YouTube

Bron: YouTube
Bron afbeelding: Flickr
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu