De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

OxygenOS 3.2.2-update moet OnePlus 3 stabieler maken

Thomas Haenen
27 juli 2016, 16:50
2 min leestijd
OxygenOS 3.2.2-update moet OnePlus 3 stabieler maken

Bezitters van de OnePlus 3 krijgen deze week een verse update met verschillende kleine verbeteringen voorgeschoteld. Zo zal de vingerafdrukscanner niet meer geactiveerd worden terwijl het toestel in je broekzak zit en worden er enkele beveiligingsverbeteringen doorgevoerd.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 3 OxygenOS-update downloaden

Het is de derde OnePlus 3-update in drie weken, terwijl het toestel pas sinds begin deze maand verkrijgbaar is. De OnePlus 3 OxygenOS-update naar versie 3.2.2 wordt vanaf vandaag geleidelijk wereldwijd uitgerold voor alle bezitters van het toestel. Het kan een aantal dagen duren voor de update beschikbaar is voor jouw toestel, maar je krijgt automatisch een notificatie zodra deze voor je klaar staat. De update kan over-the-air gedownload worden.

oneplus 3

Veel nieuwe features hoef je niet te verwachten van de OxygenOS 3.2.2 update: de fabrikant voegt enkel een knop toe in de Quick Settings om NFC aan of uit te zetten. Daarnaast worden er vooral veel kleinere verbeteringen doorgevoerd op de achtergrond die ervoor moeten zorgen dat het toestel beter en stabieler loopt. Zo is de vingerafdrukscanner nu een stuk minder gevoelig en zal deze niet langer proberen te scannen terwijl de OnePlus 3 in je broekzak zit.

Een probleem waarbij je geen notificaties ontving terwijl het toestel in de batterijbesparende Doze-modus stond is ook aangepakt, alsmede een probleem met de alert slider en stiltemodus van de OnePlus 3. De camera-app heeft betere ruisonderdrukking tijdens het maken van video’s en een nieuwe codec voor 4K-opnames. Tot slot voert het bedrijf nog verschillende kleine beveiligingsupdates en optimalisaties door.

Meer over de OnePlus 3

De OnePlus 3 werd eerder deze zomer gelanceerd als een ‘vlaggenschependoder’, een toestel met de specificaties van een topmodel voor een relatief lage adviesprijs. De Android-smartphone is verkrijgbaar via de fabrikant voor 399 euro maar beschikt wel over dezelfde Snapdragon 820-chip die ook in duurdere toestellen als de LG G5 en HTC 10. Verder heeft de OnePlus 3 een 5,5 inch-scherm met Full HD-resolutie, 6GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte.

OnePlus 3 videoreview: de 5 belangrijkste features
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Three
OnePlus Three

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu