Oppo N1 foto’s gelekt, laten nieuwe high-end smartphone duidelijk zien

Redactie
26 augustus 2013, 15:23
1 min leestijd
Oppo N1 foto’s gelekt, laten nieuwe high-end smartphone duidelijk zien
oppo-n1-02

Enkele Oppo N1 foto’s zijn gelekt. De nieuwe smartphone van het Chinese Oppo, dat eerder de Oppo R819 introduceerde en ook in onze Chinese smartphones lijst voorkwam, is een high-end toestel dat met de groten der smartphones wil concurreren. De drie gelekte foto’s, die afkomstig zijn van lekker Evleaks en het Chinese forum Weibo, laten de Oppo N1 in volle glorie zien.

Eén van de meest interessante eigenschappen aan de Oppo N1 is dat de achterkant aanrakingsgevoelig is. Wat dit precies inhoudt, is nog niet bekend. Oppo heeft de touchpad aan de achterzijde inmiddels wel bevestigd. De touchpad zou bijvoorbeeld voor browsen of lezen waarbij je niet meer je vinger over het scherm hoeft te bewegen en daarmee niet meer je zicht op de content blokkeert. Een ander voorbeeld is de mogelijkheid om op te nemen of op te hangen door met je vinger twee keer op de achterzijde van het toestel te tikken.

Lees verder na de advertentie.

Oppo N1 foto’s en specs gelekt

Naast de Oppo N1 foto’s zijn ook de vermoedelijke specificaties gelekt. De smartphone krijgt een Snapdragon 600-chip met een quadcore-processor, 2GB werkgeheugen, 16/32GB interne opslagruimte, een 12 of 13 megapixel-camera en een batterij van 2500 mAh. Het toestel zou tevens een 5 inch full hd-scherm hebben.

Het gerucht gaat dat de Oppo N1 een adviesprijs van 480 dollar (385 euro) krijgt. En dat is een hele nette prijs voor dergelijke specificaties.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Oppo N1
Oppo N1

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu