De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Opvolger Razer Phone komt waarschijnlijk op 10 oktober

Wouter Nijsen
18 september 2018, 12:34
1 min leestijd
Opvolger Razer Phone komt waarschijnlijk op 10 oktober

Razer heeft uitnodigingen verstuurd voor een evenement op woensdag 10 oktober, waar waarschijnlijk de Razer Phone 2 wordt aangekondigd. Dit is de opvolger van de gaming smartphone die vorig jaar verscheen.

Razer Phone 2 aankondiging in oktober

Razer, het bedrijf dat vooral bekend is van de toetsenborden en muizen voor gamers, kwam vorig jaar met zijn eerste smartphone. De Razer Phone viel op door zijn unieke ontwerp, goede speakers en krachtige hardware. Het was (en is nog steeds) de eerste smartphone met een scherm met een verversingssnelheid van 120Hz, waardoor beelden soepeler en fijner worden getoond. Het toestel werd officieel niet in Nederland uitgebracht, maar later wel door webwinkel Belsimpel verkocht.

Over een aantal weken wordt mogelijk de opvolger van de Razer Phone aangekondigd. Droid Life publiceerde een uitnodiging van het bedrijf voor een event op 10 oktober, waar de woorden ‘flagship’ en ‘gaming’ op staan. Dat lijken duidelijke aanwijzingen naar een nieuwe smartphone die is gericht op gamers. De eerste Razer Phone werd vorig jaar in november aangekondigd met een adviesprijs van zo’n 700 euro.

Over de specificaties en features van de Razer Phone 2 is nog weinig bekend. Het ligt echter aan de hand dat de smartphone beschikt over de Snapdragon 845-chip, 8GB RAM, grote accu, dubbele camera, stereospeakers en minstens 64GB aan opslagruimte. Het is onduidelijk op welke Android-versie de telefoon draait; de Razer Phone werd uitgebracht met het verouderde Android Nougat en kreeg pas maanden later een Oreo-update.

Meer weten over de Razer Phone 2? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de Android Planet-app om al het laatste nieuws te volgen!

Bron: Droid Life
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Razer Phone
Razer Phone

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu