Placeholder

Eén van de mooiste toevoegingen aan het wereldwijde web van de afgelopen jaren is Instapaper. Stel, je komt een interessant artikel tegen op internet, maar je hebt geen tijd om het bericht te lezen, dan kun je op de knop ‘Read Later’ klikken in je webbrowser. Wanneer je later wel tijd hebt, dan kun je het artikel op je gemak doorlezen. Positief is dat Instapaper-applicaties op verschillende apparaten beschikbaar zijn. De artikelen worden onderling gesynchroniseerd, waardoor je een ‘Read Later’-artikel op je desktopcomputer, maar óók op je Android-telefoon kunt bekijken. Er zijn al verschillende gratis Instapaper-applicaties verkrijgbaar in de Market, zoals InstaFetch, EverPaper en iPaper. Read It Later is een nieuw betaald alternatief (0,70 eurocent), maar daar krijgen kopers wel iets voor! De interface ziet er verzorgder uit dan de gebruikersomgevingen van de gratis Instapaper-apps. Daarnaast slaat Read It Later de artikelen offline op, zodat je ze later alsnog kunt lezen in een datanetwerkloze omgeving, zoals bijvoorbeeld het vliegtuig.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Heb je Read It Later op je telefoon geïnstalleerd, dan kun je allerlei plug-ins installeren voor Twitter, Google Reader, Chrome of Firefox. Er zijn al meer dan 3.000 applicaties gemaakt door de community van Read It Later. Dat is natuurlijk een geweldige prestatie!

Via: Gizmodo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.