De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Samsung Galaxy Note 20 ligt vanaf 21 augustus in de winkels’

Wouter Nijsen
6 juli 2020, 15:42
1 min leestijd
‘Samsung Galaxy Note 20 ligt vanaf 21 augustus in de winkels’

Volgens een nieuw gerucht ligt de Samsung Galaxy Note 20 vanaf vrijdag 21 augustus in de winkels. Kort daarvoor zou de officiële aankondiging plaatsvinden, waar we waarschijnlijk ook de duurdere Note 20 Ultra te zien krijgen.

Lees verder na de advertentie.

‘Samsung Galaxy Note 20 release op 21 augustus’

De Koreaanse website ETNews meldt dat de release van de Samsung Galaxy Note 20 op 21 augustus plaatsvindt. Dit is ongeveer twee weken na de officiële presentatie. Volgens de laatste geruchten is Samsung van plan om de Galaxy Note 20 en Note 20 Ultra op 5 augustus te presenteren tijdens een online event. Samsung heeft dit zelf niet bevestigd.

samsung galaxy note 10 plus review

Een release op 21 augustus lijkt aannemelijk, omdat de Galaxy Note 10 (en oudere Note 9) rond dezelfde tijd in het jaar werden onthuld. Samsung zou tijdens het event ook een nieuwe opvouwbare smartphone willen presenteren, evenals de 5G-variant van de Galaxy Z Flip.

Adviesprijzen en gelekte informatie

Website Sammobile schrijft dat de pre-order van de Galaxy Note 20 waarschijnlijk op 5 of 6 augustus van start gaat, zodat consumenten de smartphone alvast vooruit kunnen bestellen. De Galaxy Note 20 zou 999 dollar gaan kosten, terwijl de Note 20 Ultra 1299 dollar moet opbrengen. De Galaxy Note 10 en Note 10 Plus verschenen vorig jaar voor respectievelijk 949 en 1099 euro in Nederland.

Onlangs doken de eerste afbeeldingen van de Note 20 Ultra op. Het toestel krijgt een verbeterd design met drie camera’s achterop. Uiteraard is ook de S Pen aanwezig, waarmee je het toestel kunt bedienen, aantekeningen en schetsen maakt en sommige functies van de Note-telefoon op afstand gebruikt. De precieze specificaties van de Note 20 en Note 20 Ultra zijn nog onbekend.

Tip: blijf op de hoogte van alle Galaxy Note 20-geruchten door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, of download de Android Planet-app!

Lees het laatste Samsung-nieuws:

Bron: ETNews
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 20
Samsung Galaxy Note 20

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu