Samsung Level Box mini: draadloze speaker met kekke kleurtjes

Gijs Ettes
20 augustus 2014, 19:05
1 min leestijd
Samsung Level Box mini: draadloze speaker met kekke kleurtjes
Samsung Level Box Mini

De Level Box mini is de nieuwste telg in de Level-serie van Samsung die het bedrijf eind april aankondigde. De mini kenmerkt  zich door een premium design en hd-geluid, alhoewel we aan laatste wat twijfelen aangezien je de speaker via bluetooth met een audiobron koppelt. Toch zou de 55 millimeter stereo-speaker en de passieve bas voor voldoende geluid moeten zorgen tijdens een feestje of op het strand.

De Level Box mini werkt samen met de Samsung Level-app die je kunt gebruiken om het volume te regelen. Daarnaast analyseert SoundAlive constant het  omgevingsgeluid om zo te bepalen welk volume het best is. Volgens Samsung zorgt  de metallic body voor ruis- en echo-onderdrukking en dankzij de ingebouwde microfoon kun je de Level Box mini gebruiken om telefoongesprekken te voeren.

Lees verder na de advertentie.

Level Box mini heeft lange accuduur

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Level Box mini een kleinere versie van de Level Box die Samsung eerder uitbracht. De compacte speaker is 30 procent slanker dan zijn grote broer, maar biedt dankzij de 1600 mAh-accu wel een langere speelduur. Je kunt tot 25 uur muziek luisteren voordat de speaker  weer aan de oplader moet, al  hangt de accuduur wel af van de hoogte van  volume waarop je hem instelt.

Samsung Level Box Mini kopen

Vanaf eind volgende maand kun je de Level Box mini kopen voor een adviesprijs van 100 euro. Daarbij kun je kiezen uit de kleuren Blue, Blue Black, Red en Silver.

Lees meer over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu