Sony SmartBand: registreer al je activiteiten met een slimme polsband

Sony SmartBandTijdens de CES heeft Sony de SmartBand onthuld: een polsband waarmee je allerhande (fysieke) activiteiten kunt registreren en visualiseren met behulp van de Lifelog-app van Sony. De Smartband, een directe concurrent van de Lifeband Touch van LG, meet hoeveel je slaapt, loopt, rent en rijdt, maar ook waar en wanneer je foto’s met je Android-smartphone hebt gemaakt. Daarnaast houdt de slimme polsband bij welke games en apps je hebt gebruikt en naar welke liedjes je hebt geluisterd.

Handig is dat de SmartBand niet alleen registreert, maar ook gebruikt kan worden als afstandsbediening voor je muziek-app. Daarnaast trilt de de polsband als er nieuwe meldingen binnenkomen. De SmartBand zal nog dit voorjaar in Nederland en België verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van 99 euro. De polsband is dan beschikbaar in de kleuren zwart, wit en paars. De Lifelog-app wordt gratis meegeleverd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Sony SmartBand is samen met de Sony Xperia Z1 Compact gepresenteerd. Dit is de kleinere en lichtere versie van de Xperia Z1, die niettemin over high-end specificaties beschikt. Hoe de SmartBand in de praktijk werkt, zie je in onderstaande video.

→ Lees ook de Sony SmartBand en Xperia Z1 Compact hands-on.

Het laatste nieuws over Sony

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.