De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Sony SmartBand

8

Sony SmartBand: slimme polsband houdt je activiteiten bij

De SmartBand is een polsband waarmee je allerhande (fysieke) activiteiten kunt registreren en visualiseren met behulp van de Lifelog-app van Sony. De Smartband, een directe concurrent van de Lifeband Touch van LG, meet hoeveel je slaapt, loopt, rent en rijdt, maar ook waar en wanneer je foto`s met je Android-smartphone hebt gemaakt. Daarnaast houdt de slimme polsband bij welke games en apps je hebt gebruikt en naar welke liedjes je hebt geluisterd.

Handig is dat de SmartBand niet alleen registreert, maar ook gebruikt kan worden als afstandsbediening voor je muziek-app. Daarnaast trilt de de polsband als er nieuwe meldingen binnenkomen. De SmartBand is sinds begin 2014 in Nederland en België verkrijgbaar voor een adviesprijs van 99 euro. De polsband is onder andere in de kleuren zwart, wit en paars verkrijgbaar. De Lifelog-app is gratis te downloaden in Google Play.

Lees verder na de advertentie.

De SmartBand is in wezen een kleine module die je in een rubberen en verstelbare polsband naar keuze kunt klikken. Deze heb je in verschillende kleuren, vormen en maten, al kun je de module natuurlijk ook in je broekzak stoppen. Om de SmartBand te gebruiken, heb je wel de gratis te downloaden Lifelog-app nodig. Vanuit de app stel je de SmartBand in en kun je informatie checken met betrekking tot je slaapritme, het aantal afgelegde kilometers (en eventueel de verbrande calorieën) en welke muziek je regelmatig beluistert. Lifelog registreert ook wanneer je in de auto zit en waar en wanneer je foto’s hebt geschoten.

Daarnaast is het handig dat de SmartBand je desgewenst informeert over binnenkomende mails, sms’jes en WhatsApp-berichten. In de Lifelog-app kun je namelijk per app instellen of de polsband trilt bij meldingen.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Sony SmartBand

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu