Sony brengt ‘slowmotion-smartphone’ Xperia XZs uit in Nederland

De Sony Xperia XZs is nu te koop in Nederland. De herziene versie van de Xperia XZ biedt meer werkgeheugen dan zijn voorganger en een camera die slowmotion kan filmen met 960 fps.

Sony Xperia XZs release in Nederland

Sony kondigde op het afgelopen Mobile World Congress een aantal nieuwe smartphones aan. Naast de Sony Xperia XZs werd ook de Xperia XZ Premium aangekondigd, één van de eerste smartphones die de nieuwe Snapdragon 835-chipset van Qualcomm aan boord heeft.

De Xperia XZs is sinds vandaag bij verschillende webwinkels te koop, waaronder Belsimpel. Wil je het toestel met een abonnement? Dan kun je op dit moment alleen rechtstreeks bij T-Mobile terecht. Vroege bestellers bij de roze provider maken bovendien kans op tickets voor de UEFA Champions League Finale in Cardiff.

De adviesprijs van de Sony Xperia XZs bedraagt 649 euro, wat het toestel goedkoper maakt dan andere vlaggenschepen. Daar staat tegenover dat de XZs een ietwat verouderde processor onder de motorkap heeft. Voor 100 euro meer kun je ook de Xperia XZ Premium kopen, die dezelfde camera maar betere specificaties heeft. Voor nóg iets meer is ook een losse Galaxy S8 binnen handbereik. Hieronder vind je een overzicht van de beste aanbiedingen voor Sony’s nieuwe smartphone.

Sony Xperia XZs
Welke Sony Xperia XZs wil je?
Wij hebben momenteel geen Sony Xperia XZs aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Meer over de Sony Xperia XZs

De Xperia XZs is een vernieuwde uitgave van de Sony Xperia XZ, maar dan met een aantal belangrijke verschillen. De camera aan de achterkant is fors verbeterd en heeft de naam ‘Motion Eye’ gekregen. Hij kan in extreme slowmotion filmen door beelden met 960 frames per seconde vast te leggen. Bovendien is het geheugen geüpgraded van 3 naar 4GB.

Sony Xperia XZs release

Veel zaken zijn ongewijzigd gebleven ten opzichte van zijn voorganger. Zo is het toestel qua afmetingen vrijwel identiek aan de Xperia XZ. Daarnaast gebruiken beide smartphones dezelfde Snapdragon 820-chipset, die intussen al een jaar oud is. Ook blijft de waterbestendigheid van de Xperia XZ intact. Alleen als je de verbeterde camera de moeite waard vindt, is het het waard om te upgraden.

Lees het laatste nieuws over Sony


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.