De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Spotify Wrapped: zo bekijk je jouw persoonlijke jaaroverzicht

Sten de Bruijn
5 december 2019, 10:12
2 min leestijd
Spotify Wrapped: zo bekijk je jouw persoonlijke jaaroverzicht

Gebruik jij Spotify soms of juist altijd? Het is weer het einde van het jaar en dat betekent tijd voor Spotify Wrapped. Alle feitjes over jouw persoonlijke Spotify-avonturen van 2019 check je nu.

Lees verder na de advertentie.

Spotify-jaaroverzicht: 2019 Wrapped

Het is weer tijd voor het bekende jaaroverzicht van Spotify, oftewel Wrapped. De bekende muziekdienst komt aan het einde van het jaar altijd met allerlei leuke weetjes over jouw luisterhistorie. Welke artiest was je favoriet, welke genres heb je het meest geluisterd en wat was je favoriete liedje van dat jaar?

Dat alles zelf bekijken doe je via de speciale website van Spotify Wrapped. Kwestie van even inloggen en je krijgt allerlei luisterfeitjes voorgeschoteld. Direct de link checken moet je zeker doen, maar zet dan wel je volume wat lager. Als je door alle feitjes scrollt, wordt er namelijk ook muziek afgespeeld van jouw favoriete artiesten. Spotify Wrapped begint met een overzicht van de seizoenen van afgelopen jaar.

Spotify Wrapped

Welke artiesten heb je het meest geluisterd in de zomermaanden of juist in de herfst? Wie was jouw favoriete artiest en hoeveel uur heb je er afgelopen jaar van genoten? Ook andere populaire artiesten komen voorbij. Via de wereldbol check je makkelijk de geluisterde artiesten en uit welke landen ze komen.

Ook muziekgenres komen voorbij en dat kan best eens zorgen voor een leuke verrassing. Aan het einde van de hele Wrapped-lijst kun je nog snel checken hoeveel minuten je de afgelopen jaren naar Spotify hebt geluisterd. Ook bekijk je nog even snel wat toen je favoriete artiest was.

Delen maar!

Spotify maakt tot slot ook een persoonlijke afspeellijst aan, waarin al de 2019-toppers voorbij komen. Daarin vind je de populairste nummers van afgelopen jaar speciaal voor jou. Daarnaast kun je al die mooiste statistieken direct delen via social media.

Wat waren jouw favoriete artiesten, meest geluisterde nummer of muziekgenre? Laat het weten in de reacties of deel het op social media en tag Android Planet!

Lees meer over Spotify

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's