De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Wake-up Call: Android 2.2 naar Archos-tablets; video opgedoken van LG Star

Redactie
1 december 2010, 9:00
2 min leestijd
Wake-up Call: Android 2.2 naar Archos-tablets; video opgedoken van LG Star
wake-up-call

De Android 2.2-upgrade voor verschillende Archos-tablets is uitgebracht. Froyo brengt een heleboel vernieuwingen, waaronder een hogere snelheid en App-2-SD. Verder: video opgedoken van LG Star en DoubleTwist voor Android ondersteunt AirSync. Het is vandaag dinsdag 1 december 2010, de tijd is 9:00 uur, het wordt een ijskoude winterdag met een middagtemperatuur van -5 graden ºC en dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Android 2.2 beschikbaar voor Archos-tablets

De verschillende tablets van Archos (28/32/43/70/101) hebben een upgrade naar Android 2.2 (Froyo) ontvangen. De nieuwe Froyo-update maakt de Archos-tablets tot vijf keer sneller dankzij een nieuwe JIT-compiler. Ook is het nu mogelijk om applicaties op de SD-kaart op te slaan en is er verbeterde ondersteuning voor Microsoft Exchange. Daarnaast bevat de update tientallen kleine verbeteringen, zoals de mogelijkheid om de witbalans tijdens het maken foto’s handmatig in te stellen en ondersteuning voor OpenVPN. De update is te downloaden via de website van Archos.

GSM Israel toont zeven minuten durende preview van LG Star

Het Israelische televisieprogramma GSM Israel toonde onlangs een zeven minuten durende preview van de LG Star, een nieuwe krachtige Android-telefoon die in 2011 verschijnt. Tot nu toe waren er alleen foto’s uitgelekt van dit toestel. De telefoon heeft een acht megapixelcamera, een multikernprocessor en de mogelijkheid om 1080p HD-video`s op te nemen. In de video is te zien dat de LG Star draait op Android 2.2, maar naar verwachting ontvangt de telefoon Gingerbread (2.3) wanneer het toestel in de winkel ligt.

DoubleTwist voor Android ondersteunt AirSync

doubletwist

De nieuwste versie van DoubleTwist voor Android ondersteunt AirSync. Hierdoor kun je bijvoorbeeld foto’s, muziek en video’s draadloos synchroniseren tussen je computer en je Android-toestel. Om de nieuwe functie te gebruiken moet je eerst de gratis DoubleTwist Player downloaden in de Android Market. Vervolgens kun je de AirSync-plugin binnenhalen voor 0,99 dollar (tijdelijk prijs, normaal 4,99 dollar).

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu