Wake-up Call: Fruit Ninja krijgt arcademodus; Schmidt onthult drie focuspunten van Google

Redactie
21 januari 2011, 9:10
2 min leestijd
wake-up-call

Vandaag in de Wake-up Call: Fruit Ninja krijgt arcademodus, Schmidt onthult drie focuspunten van Google en Rocket Bunnies krijgt dertig nieuwe levels. Het is vandaag vrijdag 21 januari 2011, de tijd is 9:10 uur en het wordt vandaag een regenachtige winterdag met een middagtemperatuur van 4 graden Celsius. Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Fruit Ninja krijgt arcademodus

fruit-ninja

Heb je Fruit Ninja al gedownload? Zeker doen, want het is één van de leukste spellen voor Android. Sinds deze week heeft dit spelletje een nieuwe modus: Arcade. Je moet in zestig seconden zoveel mogelijk punten verzamelen door fruit te snijden. Er zijn verschillende power-ups, waardoor de tijd vertraagt of de punten verdubbelen. Met de juiste power-ups is het mogelijk om heel snel een hoge score te krijgen. Scan de onderstaande QR-code om Fruit Ninja binnen te halen.

Schmidt onthult drie focuspunten van Google

eric-schmidt

Eric Schmidt, de huidige CEO van Google, beweert dat Google zich op dit moment op drie punten focust: LTE, contactloos betalen en goedkope smartphones. Verrassend genoeg hebben al deze punten te maken met Android, aangezien het gaat om mobiele ontwikkelingen. Met LTE bedoelt Google de supersnelle netwerken die in de Verenigde Staten en elders uit de grond schieten. Contactloos betalen gaat natuurlijk over de nieuwe NFC-gebaseerde software die sinds Gingerbread (Android 2.3) ondersteunt wordt. De Nexus S heeft een NFC-chip, maar veel andere telefoons nog niet. Toch is het zeer waarschijnlijk dat we in de toekomst met onze mobiele telefoon kunnen afrekenen in een supermarkt of kantine. Als laatste is Google van plan om zelfs in de armste gebieden ter wereld smartphones te lanceren. Dit kan het bedrijf bereiken door smartphones zo goedkoop mogelijk te maken.

Rocket Bunnies krijgt dertig nieuwe levels

rocket-bunnies

Scoor snel de nieuwste update van Rocket Bunnies voor Android. De ontwikkelaar heeft dertig nieuwe levels, nieuwe vijanden, nieuwe obstakels en verborgen hoeden toegevoegd. Daarnaast laat de ontwikkelaar weten dat hij openstaat voor verbeteringen en suggesties. Dankzij Android-gebruikers is het spel al enorm verbeterd. Zo ondersteunt het gratis spelletje App-2-SD (opslaan op de SD-kaart) en is het geluid uit te zetten in het pauzemenu.

In Rocket Bunnies probeer je konijnen veilig door het heelal te loodsen. Kijk uit voor kometen, asteroïden en ander ruimtepuin. De besturing is heel simpel: tik op een planeet en jouw konijn vliegt er naar toe. Om Rocket Bunnies te spelen heb je een telefoon met Android 2.2 nodig. Daarnaast heeft je telefoon goede grafische capaciteiten nodig. Rocket Bunnies is gratis te downloaden, dus het kost je geen geld om te checken of het spelletje werkt of niet.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu